پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• ضــربه ی آخرو خدا به من زد همون موقع که واسه رفتنت استخــاره کردی و خوب اومد...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• قدش به عشق نميرسيد غرورم را زير پايش گذاشتم تا برسد ، اما باز هم نرسيد ....
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• ای اشک ، آهسته بریز که غم زیاد است ای شمع آهسته بسوز که شب دراز است امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم ، کسی یار کسی نیست . . .
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [h=6]همین که هستی همین که لا بلای کلماتم نَفَس میکشی راه میروی در آغوشم میگیری همین که پناه ِ واژه هایم شده ای همین که سایه ات هست همین که کلماتم از بی "تو"یی یتیم نشده اند کافیست برای یک عمر آرامش ؛ باش! حتی همین قدر دور حتی همین قدر دست نیافتنی... [/h][h=6] [/h][h=6] [/h][h=6] [/h]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• بعضی وقت ها هست که دوست داری کنارت باشه محکم بغلت کنه، بذاره اشک بریزی و راحت شی بعد آروم تو گوشت بگه: " دیوونه من که باهاتم"
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [h=6]وقتی سرت با دیگران گرمه ..! وقتی همه واست عزیز دل هستن و قربون صدقشون میری ..! وقتی سرگرم خوشیهات هستی ..! چه اهمیتی داره من کجام ..! ساکت و تنها یه گوشه ایستادم و فقط نگاه میکنم حتی دیگه شکایت هم نمیکنم ..! شاید بزودی ، وقتی سرتو برگردوندی ، من بی صدا رفته باشم[/h]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [h=6]سکوت بــــــــــــــــــود بین ما... .. سکوتی از جنس فـــــــــــــــــــــریاد... .. حــــــــــــــــرفهایم را در نگاهم ریختم... .. و فــــــــــــــــــــریاد کشیدم... .. اما تـــــــــــــــــــــو...مثل همیشه.... .. چشمانـــــــــــــــــــــت را بستی و رفتی....... [/h][h=6] [/h][h=6] [/h][h=6] [/h]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• آسمان جای عجیبیست نمی دانستیم عاشقی کار غریبیست نمی دانستیم عمر مدیون نفس نیست نمی دانستیم عشق کار همه کس نیست نمیدانستیم