پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• تنها به من بگوکه چه باید می کردم و نکردمتنها لحظه ای در چشمان من نگاه کنو مردانه بگو که چه باید می کردمو شور عشق دیگر چه به پای تو باید می ریختم؟من که در هر شرایطیدر کنار تو ایستادم...وشاید تنها اشتباه مناعتماد به تو بود!لحظه ای در چشمان مننگاه کن...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• نامه می نویسم... نامه ای به تو که دیگر در کنار من نیستیدیگر در میان ما نیستی!می خواهم این را همه بدانند که رفتن توروزی به معنای پایان زندگیم بودوتصوری غیر از این نداشتممی خواهم امروز همه بدانندکه من تجربه ای نو از زندگی یافتممن زندگی را در نفس ها و نگاه های هر روزه آدمها دیدمتو رفتی... ولی زندگی با همه بدی هاش جریان داردومهم این است که یاد بگیریمعشق در قلب ها جاودان می ماندوبا رفتن ها به پایان نمی رسد ومن زندگی را دوباره آزمودم...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• برای دقیقه های سرد چای دم کن در فنجان ثانیه های تلخ شکر بریز شاید لحظه های دلخوشی آنقدر نباشد که فرصت حتی یک تبسم را به نگاهمان وصله بزنند
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [FONT='courier new', courier, monospace]آمدنت قصه ای دارد به بلندای هزار و یک شب دفتر عمرم مثنوی تازه ای آغاز کرد. پس کی می آیی؟! [/FONT]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• هرجایِ دنیایی دلم اونجاست من کعبه مو دورِ تو میسازم من پشت کردم به همه دنیا تا رو به تو سجاده بندازم هرروز حِسِت تازه تر میشه غرقِ تو میشم بلکه دریا شم بیزارم از اینکه تمامِ عمر از رویِ عادت ، عاشقت باشم گاهی پرستیدن ، عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری یک عمر هر دردی به من دادی حس میکنم عینِ نیازم بود جایی که افتادم به پای تو زیباترین جایِ نمازم بود هر جای دنیایی دلم اونجاست من کعبه مو دور تو میسازم من پشت کردم به همه دنیا تا رو به تو سجاده بندازم
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• وقتی گلدان شکستمادر گفت حیف شد پدر گفت زیبا بود برادر گفت لطیف و شاد بود خواهر گفت مال من بود اما وقتی قلب کوچک من شکست کسی حتی اخ هم نگفت
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• نگاهت طولانی ترین بوسه است به هنگام وداعکه مرگ را در دشت جاویدان به انتظار می کشد نگاه تو دلیل تپش قلب شکسته ام بود ولی تو ان را از من دریغ کردی اکنون این دل به چه امیدی شروع به تپیدن کند بدون تو؟؟؟؟
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• زندگی گل سرخی ایست به نام عشقمروارید غلطانی ایست به نام اشک طوفان زود گذری ایست به نام جوانی ایینه شکستنی ایست به نام قلب زندگی مهتابی ایست که کلیدش مرگ است
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• همه شب صورت خود را رو به خدا خواهم کرد از خدا خواهش دیدار تو را خواهم کرد تا که جان دارم و بر سینه نفس میاید بر تو و عشق تو ای دوست وفا خواهم کرد
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• اگر دنیای ما دنیای سنگ است بدان سنگینی سنگ هم قشنگ است اگر دنیای ما دنیای درد است بدان عاشق شدن از بحر رنج است اگر عاشق شدن پس یک گناه است دل عاشق شکستن صد گناه است