پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]مرا اینگونه باور کن...[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]کمی تنها ،کمی بی کس،کمی از یادها رفته...[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]خدا هم ترک ما کرده!خدا دیگر کجا رفته؟؟؟![/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]نمیدانم مرا آیا گناهی هست؟![/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]که شاید هم جزای آن غریبی وجدایی هست![/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]مرا اینگونه باور کن...[/FONT]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]پروانه وار چشم به اودوخته بودم[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] آنگاه که بیدار شدم سوخته بودم[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]خاکستر من بر سر آن شمع فرو ریخت[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] این بود وفایی که من آموخته بودم![/FONT]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]باغبانی پیرم که به غیر از گل ازهمه دلگیرم![/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]کوله ام غرق غم است،آدم خوب کم است، عد ه ای بی خبرند ،عده ای کور کرند![/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]گروهی پکرند،دلم از این همه بد میگیرد چه خوب است که آدم میمیرد...[/FONT]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [FONT=arial, helvetica, sans-serif]گفتمش یار وفادار توام...گفتا:بس است![/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] من وفا کی از تو خواهم تا وفاداری کنی؟؟؟![/FONT]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [FONT=arial, helvetica, sans-serif]دلبسته به سکه های قلک بودیم [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]دنبال بهانه های کوچک بودیم[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]رویای بزرگ شدن خوب نبود[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]ای کاش تمام عمر کودک بودیم...[/FONT]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [FONT=courier new, courier, mono]هيچکس با من نيست...![/FONT][FONT=courier new, courier, mono]مانده ام تا به چه انديشه کنم[/FONT][FONT=courier new, courier, mono]مانده ام در قفس تنهايی[/FONT][FONT=courier new, courier, mono]در قفس ميخوانم[/FONT][FONT=courier new, courier, mono] چه غريبانه شبی ست[/FONT][FONT=courier new, courier, mono]شب تنهايی من![/FONT]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]میخواستم بت بگم چقدر پریشونم [/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]دیدم خودخواهیه دیدم نمیتونم [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]تحمل میکنم بی تو به هرسختی [/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]بشرطی که بدونم شادوخوشبختی[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]به شرطی بشنوم دنیات آرومه [/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]که دوسش داری ازچشمات معلومه[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]یکی اونجاست شبیه من یه دیوونه[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]که بیشترازخودم قدرتو میدونه [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]چکارکردی که باقلبم بخاطرتوبی رحمم[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]میخندیت شیرینه گذشتم تازه می فهمم[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]تورو میخوام تموم زندگیم اینه [/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]دارم میرم ته دیوونه گی اینه [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]نمیرسه به توحتی صدای من [/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]توخوشبختی همین بسه برای من...[/FONT]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [COLOR=#ffffff][CENTER][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=5][COLOR=#0033ff]گهگاهی به یادت غزلی میخوانم تا نگویی[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=5][COLOR=#0033ff] که دلم غافل از آن عهدو وفاست [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=5][COLOR=#0033ff]خوب رویان گر همه با دل من خوب شوید[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=5][COLOR=#0033ff]خوب من" باهمه خوبان حساب توجداست...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/COLOR]