پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• بودن و نبودنت هم خوب است! اینها اگر نباشد کِی از نبودنت بمیرم و کجا برای باز دوباره بودنت پر پر بزنم؟! بگذار زندگیم همین قدر غیرعادی باشد من همه این ها را دوست دارم
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• فرعی که میگویم به بن بست میرسیم بگذار راست و مستقیم بگویم دلــــــتــــ ـ ــنـــگـــ ـــ ــم
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [FONT=times new roman,times,serif]وقتی برای اولین بار ، نگاه بی قرارت را در نی نی چشمان نگاهی مشتاق گره میخورد ، همه چیز را از دست خواهی داد و آن ، زمانی است که به حقیقت عشق پی می بری و تو نمیدانی محبت کردن با مورد محبت قرار گرفتن، چقدر فاصله دارد . تو عشق دست نیافتنی ات را باتمام چیزهایی که برایت مقدسند ارزانی نگاهی ، تنها نگاهی ناپایدار می کنی و درآن لحظه ، با هر تپش قلبت صد بار خواهی مرد و تو هیچ کس را نخواهی داشت که برای معصومیت عشق فنا شده ات ذره ای اشک ، هر چند تلخ از دیده بریزد. با هر نگاه لرزنده ی او عشق را برای خود هجی می کنی غافل از این که قلب او به تاراج عشق دیگری رفته اسن و برایت دشوار است باور حقیقت عشق خزان . وقتی برای نخستین بار به زندگی ، به عشق خندیدی نگاه پر حسرتت چند قدم آن سوتر خنده ی تلخ و و حشیانه ی مرگ را ندید. تنها چزی که از عشقی یک طرفه نصیبت می شود ، مخزن اشک های بی امانت است که نشات گرفته از قلبی د رخون اکنده است . آن قدر اشک ریختی که وجودت در امواج سیل دیده گانت گم میشوند و نمی بیند آن نگاه ناپایدار ویرانهی حضورت را . خنده رد گذرگاه گلویت راه به جایی نخواهد برد و تو تنها و شیدا می گیریی به سرنوشت مبهم عشق خویش ! تنهاترین شیدا آن زمان است که از خویش می پرسی چه کسی روی خوشبختی را نظاره کرده که تو چون آن نیستی ؟ وقتی دیده گان بی قرار و اشکبارت را به سیمای دلنشین او می دوزی با سکوتی سنگین تر از فریاد ، می خواهی بانگ برآوری « به او بگویید دوستش دارم » . تو زاده ی دردی و فریادت آهنگ رنج فرداها را در خود نهان دارد و نمی دانی عشقهای کاغذی ماندگار نخواهند بود.[/FONT]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [FONT=arial,helvetica,sans-serif]خــــــوب من سیب را چیـــــدم تا ببینــی تــو را مـی خواهــم نه بـهشت را ...[/FONT]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• تا به كسی میرسی ناله و دلواپسی وقتی میپرسی چرا داد میزنه بی كسی هرچی صدا می زنی هیچ كس جواب نداره وقتی رفاقت می خوای هیچ كس وفا نداره بدون رفاقت سخته بی هم زبونی سخته میون صد تا آدم تنها بمونی سخته منتظر فرارم از دنیا گله دارم برای گفتن از عشق یه عالمه حرف دارم
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• ...عشق... ...اخرين همسفر من... .......مثل تو منو رها كرد....... ......حالا دستام موندن و تنهايي من......
نوشته های تلخ تلخ تلخ نوشته های تلخ تلخ [HR][/HR] گوشهایم را می گیرم... و چشم هایم را می بندم... و زبانم را گاز می گیرم.. ولی... حریف افکارم نمی شوم... چقدردردناک است... فهمیدن ...!
پاسخ : نوشته های تلخ تلخ تلخ من چرک نويس احساسات تو نيستم ! "دوستت دارم" هايت را جاي ديگري تمرين کن ...!
پاسخ : نوشته های تلخ تلخ تلخ هر که با احساس شد خواهد شکست ... این جواب سادگیست! دلم، پر از زخم هایی ست که قرار است وقتی بزرگ شدم فراموششان کنم...! تو زیر همه چیز زدی، و من فقط زیر گریه... مقــــــداری طناب در خانه هست ... می آیی تا با هــَـــم طناب بازی کنیم یا که گــِـــره اش بزنم بر سقف ...؟!!