1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

داويد ويا، آماده بازگشت به بارسا

شروع موضوع توسط ViRTUS ‏31/3/12 در انجمن ورزشی

  1. کاربر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏8/12/11
    ارسال ها:
    12,526
    تشکر شده:
    3,785
    امتیاز دستاورد:
    0
    [TABLE="align: center"]
    [TR]
    [TD] داويد ويا، آماده بازگشت به بارسا


    داويد ويا مهاجم اسپانيايي بارسلونا در صحبتهايي اعلام کرد که در آستانه پايان کابوس مصدوميتش است و نور را از انتهاي تونل مصدوميت مي بيند.

    [/TD]
    [TD="align: left"][​IMG][/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [TABLE="align: center"]
    [TR]
    [TD="colspan: 3"][HR][/HR][/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="colspan: 3"] ستاره اسپانیایی در جریان دیدار تیمش در مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های جهان مقابل السد قطر در ماه دسامبر سال 2011 دچار شکستگی استخوان قوزک پا شد.
    البته انتظار می رود که ویا قبل از اتمام رقابتهای این فصل لالیگا، به ترکیب بارسا بازگردد و از این بابت روحیه فراوانی گرفته است.
    ویا در صحبتهایی به وب سایت رسمی بارسلونا گفت:« من واقعا هیجان زده ام. مراحل پایانی مصدومیتم را طی می کنم و هر روز به شدت تمرین می کنم.»
    این ستاره اسپانیایی ادامه داد:« واقعا خوشحال، پرانرژی، راضی و مشتاقم و می توانم نور را در انتهای تونل می بینم و امیدوارم تا به زودی بتوانم از حضور در میادین فوتبال لذت ببرم.»
    ویا 82 بازی ملی را در کارنامه ورزشی اش می بیند و امیدوار است تا بتواند تیم دل بوسکه را در یورو2012 همراهی کند.

    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]