الان دوست داری چه اتفاقی بیفته؟!؟!؟!؟! من که ارزو میکنم همین الان عمه ام زنگ بزنه بگه قرار شده همه با هم بریم سیزده به در!!!:rolleyessmileyanim:
پاسخ : الان چه اتفاقی خوشحالت میکنه؟؟!؟!؟! خدانکنه.اونوقت من از کار بیکار میشم که!:gerye:دلت میاااااااااااااااااااد؟؟؟:sad:
پاسخ : الان چه اتفاقی خوشحالت میکنه؟؟!؟!؟! ههههههههه:happy0044: همین الان هم 90 درصد تاپیک هاش هست توی تفریح و سرگرمی.:laughingsmiley: پس بحث آزاد بپره باز چیزی نمیشه. چون سیستم بحث آزاد ما یه کم در آینده فرق فوکول خواهد کرد این جور پست ها میره اونجا.:happy0199:
پاسخ : الان چه اتفاقی خوشحالت میکنه؟؟!؟!؟! دوست دارم دوباره همه خونواده جمع شن ابجیام وداداشم باشن بریم با هم گردش و مهمونی:ashamed0005:
پاسخ : الان چه اتفاقی خوشحالت میکنه؟؟!؟!؟! مریم ول کن این بحثه ازادو اتفاقا من عاشق بحث ازادم!:tongue0013::shad:
پاسخ : الان چه اتفاقی خوشحالت میکنه؟؟!؟!؟! والا من هر جا رفتم این مطالبی که من میذارم تو بخش گفتگوی ازاد بود.:zabon:نمیدونم شما چرا منتقلش میکنین.:namard:
پاسخ : الان چه اتفاقی خوشحالت میکنه؟؟!؟!؟! آها خب نگاه کن مریم جان من گفتم سیستم بحث آزاد یه کم فرق می کنه خب. این پست های مخصوص بخش تفریح و سرگرمی هستن به همین خاطر من می فرستم اونجا. ما میخواهیم بحث آزادمون باعث پیشرفت انجمن بشه نه جایی برای افول انجمن!!! این جور پست ها در انجمن های دیگه هم وجود دارن ، پس میشه گفت این پست ها شده وجه اشتراک انجمن ها.... و اگه همینجوری پیش بره ، خدایی نکرده بیشتر انجمن های ایران میرن توی لیست سیاه گوگل و هم چنین اون جور پست ها رنک الکسا رو پایین میاره. ما می خواهیم پست هایی که ارسال میشه ناب باشه برای اولین بار در انجمن خودمون ارسال بشه تا پیشرفت کنیم...