به کارهایی که در طول روز انجام دادم اگر سرکار اتفاقی برام افتاده باشه که ناراحتم کرده باشه اصلا تا صبح خوابم نمی بره بیشتر وقتها وقتی سرم روی متکا مزارم و میخوام بخوابم همیشه به این فکر میکنم که آیا فردا روز خوبی هست یانه (البته این نکته رو هم بگم من هر اتفاقی برام در طول روز بیفته توی دفتر یادداشتم ثبت میکنم )
nakon bita jan daftare peida mishe aberoot mire pesare rastgoo fek konam to tahesh az ghame man bemiri alex va helen mersiiiiiiii az inke nemizarin yademoon bere eshghe 2 tarafe hanoozam hast
پاسخ : شبها قبل از خواب به چي فكر مي كني؟ به.........///بزرگانی....////////////////که در یادها....ماندن ....مثه ...////..///انیشتن..////دکتر حسابی ...//////راست میگم ها.....
پاسخ : شبها قبل از خواب به چي فكر مي كني؟ اول به کتابایی که خوندم فکر میکنم و محتواشون رو تو ذهنم اونطوری که دوست دارم تغییر میدم.بعد یه نگا به ساعت میندازم و خودمو لعنت میکنمو به زور فحش و کتک خودمو میخوابونم!:smilingsmiley:
پاسخ : شبها قبل از خواب به چي فكر مي كني؟ خب اصولا به مهمترین اتفاقایی که تو اون روز افتاده ولی من معمولا وقتی میخوابم که اینقد خوابم میاد که به فک کردن نمیکشه:happy0199:
پاسخ : شبها قبل از خواب به چي فكر مي كني؟ اگه دانشگاه رفته باشم كه اينقدر خسته ام كه اصلا به فكر كردن نميرسه ولي اگه زياد خسته نباشم به چيزايي كه ناراحت يا خوشحالم كرده و افرادي كه باعث ناراحتي يا خوشحاليم شدن و اگه خوشحال شده باشم معمولا تا صبح خوابم نميبره...ههههه
پاسخ : شبها قبل از خواب به چي فكر مي كني؟ از دنیـــای ِ واقــعـی و نــامــردیــاش ! پنــــاه آوردیــــم بــه دنیــای ِ مـجــازی ! غــافـل از این کــه ، آســمون ، هـــمون آسـمونــه ...