1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مشکل در آپدیت

شروع موضوع توسط mohamad_barca ‏26/3/12 در انجمن بخش قرنطینه

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0
    همگی سلام
    من به یک مشکلی برخورد کردم.لطفا کمک.من برای بازی فیفا 11 کنسول ایکس باکس آپدیت کردم.ورژن آپدیت 2.0.13604.0 .حالا بازی های قبلی مثل NFS که قبلا اجرا میشد دیگه اجرا نمی شه.باید چه کار کنم.هم اکنون منتظر کمک های شما عزیزان هستم:happy0199:

یک شخص از این تشکر کرد.
  2. Game Developer کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    برنامه نویس بازی های کامپیوتری و موبایل
    پاسخ : مشکل در آپدیت

با این روش که الان توضیح میدم و امکان داره خیلی از شما جاهای دیگه هم دیده باشید می تونید بازیها رو براحتی ( البته نه خیلی راحت ) بعد از انجام این آپدیت جدید اجرا کنید...

برای مثال از بازی MW3 استفاده می کنیم.

به یه فلش مموری حداقل 1 گیگابایت که به FAT32 فرمت شده باشه نیاز داریم.

فلش رو به کنسول متصل کنید و به قسمت Memory Device برید و به عنوان storage device کانفیگش کنید.

وارد این سایت بشید و آپدیت مورد نظر جهت اجرای بازی با رجین مخصوص خودش رو دانلود کنید.

نرم افزار Horizon رو از این سایت دانلود کنید . ( می تونید از نرم افزار های دیگه هم استفاده کنید ولی این نرم افزار پیشنهاد شده )

فلش رو به pc متصل کنید و نرم افزار horizon رو اجرا کنید ، محتویات درون فلش برای شما نمایش داده میشه.

می تونید از طریق خود نرم افزار فایل رو فراخوانی کنید و یا خیلی راحت فایلی که دانلود کردید درگ کنید به برنامه ، بعد از اتمام کپی و مشاهده اتمام عملیات فلش رو خارج کنید و به کنسول متصل کنید.

حالا وارد فلش بشید و فایلی که انتقال دادید رو به هارد اصلی منتقل کنید.

دیسک بازی مربوطه رو درون دستگاه قرار بدید و بازی رو بدون پیغام .... اجرا کنید.

موفق باشید...

یک شخص از این تشکر کرد.