من تو این بازی چند مرحله رفتم و بعد بازی رو قطع کردم حالو چطوری میتونم ادامه سیو هامو بیارم و بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ : بازی رزیدنت اویل 5 تو بازي به يه جاهايي كه ميرسي يه سري جاي مخصوصه..مثل اويل4..ميري سمتشون بازيتو سيو مي كني..بعد بياي بيرون بري تو بازي دوباره از همونجايي مياد كه سيو كردي..
پاسخ : بازی رزیدنت اویل 5 خودت بازی رو بازی کردی؟؟؟؟؟ من که چنین جاهایی رو ندیدم فقط خون اشام هارو میکشتم و به راهم ادامه میدادم تا مرحله تموم بشه مرحله که تموم میشد مینوشت که چند تا خشاب برداشتیم و ...
پاسخ : بازی رزیدنت اویل 5 آره همچین جاهایی هست یه نوع ماشین تایپ نویسی هستش که سیو میکنه...چطور ممکنه ندیده باشی ؟ فهر مرحله هم که تموم میشه سیو میده فکر کنم.... توی قسمت load برو ببین هیچ سیوی نداری اونجا؟>
پاسخ : بازی رزیدنت اویل 5 ببین اینطور دستگاه ها هستند که باهاشون سیو باید کنی اول بازی هم موقع وروود تو همون منوی اصلی میتونی لود کنی ...
پاسخ : بازی رزیدنت اویل 5 نه تو منو بازی گزینه loadداره نه از اون دستگاه ها توبازی دیدم الان خیلی جلو رفتم ولی سیو نشد اگه میشه سیوشو برام بذارین ؟؟؟؟
پاسخ : بازی رزیدنت اویل 5 اینم سیو بازی resident evil 5l اول پوشه رو از حالت فشرده زیپ در بیارش بعد. فایل سیو رو تو این محل ذخیره کن .. C:\Users\(User Name)\My Document\CAPCOM لینک دانلود : Download topforum.ir.zip