آخرین سه شنبه سال خورشیدی را با بر افروختن آتشو پریدن از روی آن به استقبال نوروز می رویمسرخی تو از من ، زردی من از توجشن باستانی چهارشنبه سوری مبارک...پیشاپیش آغاز مانور جنگ جهانی سومو شبیه سازی انفجار های قاره ایو آزمایش بمب های اتمیبر تو مسئول ویژه برگزاری مراسم مبارک !...بیا در غروب آخرین سه شنبه سال برای گردگیریافکارمان آتشی بیافروزیم کینه ها را بسوزانیمزردی خاطرات بد را به آتشو سرخی عشق را ازآتش بگیریم آتش نفرت را در وجودمان خاموش کنیم...انگـــــــاری غلغله ی محشـره چارشنبه سوریگوشم از بمب و ترقّـــــــه کره چارشنبه سوریاز اراذل خیابونـــــــــــا همگی محشــــــــر خـرلات ولوت بازار و خــر تو خـــره چارشنبه سوریگاهی دعوا میشه و اونچه میشــــــــه ردّ وبدلفُحشای فابریک و خوار مادره چارشنبه سوری !...با توجه به نزدیک شدن چهارشنبه سوریقبل از پریدن از روی آتش به موارد زیر توجه کنید:۱ سایز خشتک۲ زاویه پرش۳ استفاده از شورت مامان دوز در زیر شلوار۴ دوری از هر گونه هیجان و جو زدگی علی الخصوص جلوی دخترا۵ فاصله مناسب تا شعله های آتش در هنگام پرش۶ توکل به خداآبروی شما آبروی ماست …. ستاد پیشگیری از حوادث غیر مترقبه !...چنین گفت زرتشت:” که سوزانید بدی را درآتش ، تا ز آتش برون آید نیکی”پس تو نیز چنین کن۴شنبه سوریت مبارک...دستانت را به من بده تا با هم از رو آتش بپریمم!آنان که سوختند ، همه تنها بودند!چهارشنبه سوری مبارک...سلامتیه اونایی که براشون مثل آتیش چهارشنبه سوری بودیمهمه وجودمون تو آتیش عشقشون سوختتا اونا با شادی از رومون بپرن و رد بشن...سرخ میشوی، وقتی میشنوی: دوستت دارمزرد میشوم، وقتی میشنوم:دوستش داریچهارشنبه سوری راه انداختیمسرخی تو از من، زردی من از توهمیشه من میسوزم و همیشه تو میپری . . ....چهارشنبه سوری در پیش روی ماستهمه بدبختی ها در پشتروزای خوش همه در پیشچه غوغا میکنه آتیش !چهار شنبه سوری مبارک