1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

گفتگو با محمد مطیع

شروع موضوع توسط *Yalda* ‏11/3/12 در انجمن سینما

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

شکیبا گرگانی: فیلم گرد باد ،سریال سلطان وشبان،هزاردستان،فیلم سینمایی آوارو....همه ازجمله آثاری است که محمد مطیع در کارنامه کاری خود دارد.او سالها در ایران نبود ودر سوئد زندگی می کرد ولی خب با حضور دوباره اش در ایران باز هم خاطره سالها حضورپر رنگ وموثرش در سینما وتلویزیون را دوباره به خاطر آوردیم..گفتگوی ما با محمد مطیع را به بهانه اکران فیلم سینمایی قبرستان غیر انتفاعی بخوانید:

*آقای مطیع،شما سالها در ایران نبودید ولی خب خوشبختانه در طول این سه سالی که به وطن برگشته اید خیلی پر رنگ ظاهر شدید.از دلایل برگشتنتان به ایران بگویید؟
    **خب اینکه اینجا وطن من است که دلیل نمی خواهد.بعد هم من در این مدتی که از این واردی به این شکلش دور بودم همیشه با ایرانی ها وعاشقان این هنر مواجه بودم که از این که کار نمی کنم شاکی بودم دیگر اینکه شاید دعوت راستش محمد ورزی که آن زمان قرار بود سریال عمارت فرنگی را بسازد بهانه ای شد که هم به ایران بایم وهم دوباره مشغول کارشوم.بجز این کار در یکی دو سریال دیگر از جمله تبریز در مه به کارگردانی این کارگردان جوان بازی کردم وچند فیلم سینمایی.
    *از جمله فیلم تردید به کارگردانی واروژکریم مسیحی.
    **بله.این دومین همکاری من با واروژبود من واو دوستان 40ساله ایم وامروز دیروز نیست که با هم آشناییم.من به کار او اعتماد دارم ووقتی فیلمنامه تردید را پیشنهاد کرد به خاطر همین رفاقت چند ساله واعتمادم به او کاررا قبول کردم.
    *یعنی در خارج از کشور هیچ فعالیت هنری نداشتید؟
    **چرا درمدارس سوئد پانتومیم تدریس می کردم.
    *اجازه بدهید برویم سراغ فیلم سینمایی قبرستان غیر انتفاعی.بعد از بازگشتتان به ایران این دومین بار است که در قالب نقشی طنز ظاهر شده اید.
    **بله بعد از سریال ماه عسل این دومین تجربه من در بازی در قالب نقشی طنز است وفکرمی کنم که می توانم این نقشها را هم مثل نقشهای تاریخی وجدی به خوبی ایفا کنم.
    کارنامه کاری من پر است از این نقشهای متفاوت ومن ازبازی در این نقشهای متفاوت خیلی لذت می برم.
    خودم فکر می‌کنم که یک کمدین هستم و می‌توانم هر نقشی را ارائه دهم.

*به عنوان آخرین سئوال بفرمایید،با توجه به اینکه شما یک بازیگرتکنیکی هستید چیزی که در فیلم قبرستان غیر انتفاعی کمتر دیده می شود وحسی بودن شما بیشتر به چشم می آید در خصوص بازیگر نقش مقابلتان(ستاره اسکندری)که در این کار یک بازی تکنیکی ارائه داده است مشکلی نداشتید؟
    **اصلا!ببنید من هم یک بازیگر حسی تکنیکی هستم به نظر خودم اصلا بازیگر با تکنیک تنها نمی تواند به نقش برسد ویک بازیگر نمی تواند بدون حس به یک بازی خوب برسد.

قدس آنلاین

یک شخص از این تشکر کرد.