پاسخ : روز شمار سال 90 ... بیاین این روزای آخر و کنار هم باشیم با عرض پوزش یه چیزیو یادم رفت بگم اینکه من خیلی وقت نیس که توی جمع شما ها هستم اما توی این مدتی که بودم از همه می خوام که حلالم کنند.... و همچنین داداش حسین عزیزم که خیلی کمکم کردی اگه بدی ازم دیدی حلالم کن و ببخش که اغلب اوقات ناراحتت کردم و ممنونم که همیشه همراهم بودی....
پاسخ : روز شمار سال 90 ... بیاین این روزای آخر و کنار هم باشیم امسال سال نه خوبی بود و نه بد... امسال سالی بود که اکثرا هم سن و سالای من رفتند زیر خاک و خودمم همیشه یه پام خونه بوده و یه پامم مدرسه و همیشه ام هر دوتا پام تو بیمارستان ل... برام دعا کنید زود از دست بیمارستان نجات پیدا کنم....
پاسخ : روز شمار سال 90 ... بیاین این روزای آخر و کنار هم باشیم پیشاپیش سال نو مبارک:love0041: چه برای آنهایی که سال بسیار خوبی داشتند و چه برای آنهایی که سال بسیار بدی داشته اند امیدوارم همه کودکان قلک های عیدی شان پر و لباس هایشان نو نوار شود امیدوارم هیچ پدری شرمنده خانواده اش نشود امیدوارم حادثه ناگواری در عید زخم ناگواری به قامت شادی هیچ خانواده ای نزند با آرزوی شادی و زندگی بهتر برای همه مردم ایران و تمامی دوستان عزیزم و تمامی آنهایی که چشمی بر این خطوط می رانند بهترین ها از آن شما بدترین ها برای هیچ کس نوروزتان مبارک
پاسخ : روز شمار سال 90 ... بیاین این روزای آخر و کنار هم باشیم تاپيك قشنگيه.من امسال عاشقمو از دست دادم.دعا ميكنم سال 91 برگرده.
پاسخ : روز شمار سال 90 ... بیاین این روزای آخر و کنار هم باشیم bah bah ch khabare injaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa man taze ozv shodam khosh halam booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooos:happy0025:
پاسخ : روز شمار سال 90 ... بیاین این روزای آخر و کنار هم باشیم man kholase mikonam azizan vaseei man aslan sale khobe nabod chon man to zendgi yek arzo dashtam (doste ba dokhtari ham sen khodam _mekhastam tame eshgo bekesham) onam nashod.hala bekhal. mahsa1368 az man narahat hasti_ bebakhsh mano golam va sarvaram:ghalb::ghalb::love0041::ghalb:
پاسخ : روز شمار سال 90 ... بیاین این روزای آخر و کنار هم باشیم ميگم بچه ها داريم كسي رو كه لحظه ي سال تحويل تو فروم باشه؟:confused0075:
پاسخ : روز شمار سال 90 ... بیاین این روزای آخر و کنار هم باشیم سلام بچه ها... خیلی وقت بود نبودم! امسال واسه من بیشتر سال خوبی بود تا بد!چون خیلی از کارهایی که بلد نبودم و خیلی برام سخت بود تونستم توی امسال یاد بگیرم صبر کنید یه لحظه....:happy0199:هر چی فکر کردم چیزی که در سال90برام گذشت بد نبود در کل سال خوبی بود و تنها بدیش این بود که معلمامون بد جور ...در میووردند! دیگه چی بگم؟ خب دیگه چیزی نمونده بگم! منم واستون سال خوب و خوشی رو آرزو می کنم و امیدوارم هیچ کسی توی سال91 مشکلات و روز های سخت و...نداشته باشه و در کل واسش سال خوبی باشهعیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدتون مبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک :ghalb: