1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

♥ روز شمار سال 90 ... بیاین این روزای آخر و کنار هم باشیم ♥

شروع موضوع توسط HossEiN ‏11/3/12 در انجمن سـرگـرمـی

1. Neghab_Dar Forever مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Thinker
    فقط 8 روز دیگه از سال 1390 باقی مونده ...

90 واسه من سال خیلی بدی نبود، آخه به چند تا از آرزوهایی که سال 89 داشتم ، رسیدم ...

اما خیلی بلاها هم سرم اومد که آخریش شکستن دستم بود...

تــو ایـــن آخـــــــر ســـالی خیـلــــی دلــــــم تنــــگ شــــده ...

بیاین این چند روزی که از 90 باقی مونده رو کنار هم باشیم ...

از تو موبایلم شماره هایی رو که خیلی وقته سراغشون نرفتم رو با اس مس سعی کردم که یادشون کنم و اگه چیزی هست برطرف کنم !!!
    اما بعضیا .... :ashamed0005:

من فقط قصدم این بود که روزای آخر سال 90 رو خوب تمام کنم حالا دیگه نمی دونم بقیه چی فک می کنن :ashamed0001:

دیگه بعضیا رو بهشون زنگ زدم و حالی ازشون پرسیدم

راستش از اس مس های آماده خوشم نمیاد پس سعی کردم با همون کلماتی که از ذهنم نشات می گیره با دوستام حرف بزنم

شما چطور بچه های نتی ؟؟؟

شما هم حاضرین این کار رو بکنید ؟؟

راستی از من ( حسین ) اگه بدی دیدین حتمن پی ام خصوصی کنین شاید متوجه نبودم و سعی کنم لا اقل دیگه اتفاق نیفته !!!

و اینکه بگین امسال چه سالی بود براتون ؟؟؟؟

33 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    Tanha
    پاسخ : ❤ روز شمار سال 90 ... بیاین این روزای آخر و کنار هم باشیم ❤

سلام حسین جان.منم برای همه ی دوستانم ارزو میکنم.امیدوارم هر جا که هستن خوب و خوش و سلامت باشن.
    سال 90 برا من سالی بود که تونستم عشقمو بین این همه ادم پیدا کنم.لازم نیس بگم.چون خودش میدونه من کیو میگم.واقعا خیلی خوشحالم.ولی بر منم خطرات زیادی داشت که چند روز پیش تصادف کردم.اما بالاخره باید خدارو شکر کرد که تا الان پیش دوستای تاپ فرومی گلم هستم.سال 91 رو سال خوب و پربرگتی براتون ارزو میکنم.ایشاالله که همیشه کنار هم باشیم.
    دوسدار شما Parsam

20 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

یه کم تاپیکت دل گیره!ها:blinksmiley:ولی ممنون که این تاپیک وزدی:love0041:

بستگی دارد از چه جنبه‌ای نگرش داشته‌باشی، روحی، جسمی، اقتصادی، اجتماعی. بعد هم اول سال بد بود، اواسط سال خوب بود و آخر سال بسیار خوب و در نهایت خدا را شكر

واسه این می گم اخرسال بسیارخوب چون دانشگاه قبول شدم/بالاخره هرچی بود ونبود داره تموم می شه امیدوارم سال بعد برای همه ما بهترازسال 90 باشه وروزای خوب وخوش درانتطارهمگی باشه

17 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

امسال برای من اتفاق خوبی نیفتاد اتفاق بدی هم نیفتاد.البته مهم سلامتیه که از این بابت خدا رو شکر میکنم
    امیدوارم سال 91 برای همه سال خوبی باشه و همه به آرزوهاشون برسن :smilingsmiley:

15 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0

سلام برای منم سال بدی نبود اتفاق خاصی هم نیوفتاد البته اخر سال بالاخره تونستم درسمو تموم کنم و فارغ التحصیل بشم خیلی خوشحالم :ashamed0005::happy0199:

سال خوبی رو براتون ارزو میکنم پیشاپیش سال نوی همتون هم مبارک :love0041:

13 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  6. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    133

ممنون حسین جان بابت تاپیک خیلی خوبت.اتفاقا همین دیروز داشتم به این موضوع فک میکردم.
    خداروشکر برا منم سال بدی نبود.خیلی چیزا یاد گرفتم.فارغ التحصیلیم شاید خاص ترین اتفاق شیرین و یه کم دلتنگ کننده بود.
    کار خیلی خوبی میکنی.من هیچ وقت نمیذارم کدورت بین من و دیگران بمونه اگه بدونم خودم اشتباه کردم که فوری حلش میکنم.هیچ وقت با نبخشیدن کسی خودمو ازار نمیدم.ولی چندنفری هستن تو نت که در مقابل خوبی کردنای صادقانه من جز بدی ازشون ندیدم.بخشیدم ولی دیگه کنارشون بودن واسم سخته.ایشالا همه هرجا هستید شاد و اروم باشید و خدا رو فراموش نکنید.:ghalb:

17 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  7. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    دانشیدن

امسال برای من مثل پارسال نبود.اصلا نبود.پارسال خیلی بهتر بود ولی خب امسالم یه خوبیایی داشت.درسته که سال کم هیجانی بود ولی یه خوبیایی هم داشت مثل هفته ی معلمش که فکر نکنم تو عمرم دیگه اتفاقاتی مثل اونا برام بیفته.امیدوارم سال دیگه هم کنار دوستای خوبم باشم تا بازم از مدرسه لذت ببرم.:hug3:

16 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  8. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG

یاالله ... خو دیگه اینم از سال 90 که همه تا یه سال پیش انتظارشو میکشیدن اومدو هرچی خوبیو بدی با خودش داشت گذاشتو برداشتو دیگه داره میره میره که داداش بزرگش بیاد یه سال مهمونه ما باشه سال 89 و 90 زیاد واسم جالب نبودن خودمم تقصیر کارما چون خودم نخواستم برام جالب باشن چیز خاصیم تو این دو سال اتفاق نیوفتاد جز اینکه شهریور89 با جوجوم اشنا شدمو تا الانم بامو همدممه ایشالله خدا کمک کنه تا تو این سال 91 از اینی که هستم بیام بیرونو اونی باشم که تو این دوسالی که گذشت نبودم تو این دوسال خیلی بدی کردم شاید زیاد کسی بدل نگرفت ازم ولی الانه که خودم دارم فکرشو میکنم ... بیخیال ایشالله خدا تو سال جدید دسته همرو بگیرو کمکش کنه هرچیم که میخواد بش بده اااای خدا من یکی که بد جور گرفتارتم دسه مارو هم بگیر سال جدیدم پیشا پیش بر همه عزیزان تاپی مبارک ... خوش سلامتو شاداب باشین + همراه خونوادتون راستی یه چیزی من یادم نمیاد تو اینجا به کسی بدی کرده باشم چون دچار آلزایمر شدیدی شدم "هه" تو این یه سالو خورده ای که تو فروم هستم اگه کسی از دوستان قدیمی یا جدید ازم بدی دیدن یا خدایی نکرده ناراحتشون کردم لطف کنو خصوصی بم بگه تا اگه از دسم بر اومد جبران کنم. مخلصیم - یا علی

16 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  9. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    63

شما هم کم گیر نمیدی به تاپیک ها :ph34r-smiley:

11 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  10. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    63

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید تا استقلال بی سرور نماند

باز عالم و آدم و پوسیدگان خزان و زمستان خندان و شتابان به استقبال بهار میروند
    تا اندوه زمستان را به فراموشی سپارند و کابوس غم را در زیر خاک مدفون سازند​
    و آنگه سر مست و با وجد و نشاط و با رقص و پایکوبی با ترنم این سرود
    طرب انگیز نو روز و جشن شگوفه ها را بر گذار می نمایند . . .

من تازه به جمع دوستان اظافه شدم امیدوارم کسی کدورتی چیزی از این حقییر هم دیده
    مارو حلال کنه

13 نفر از این پست تشکر کرده اند.