1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش زبان آلمانی

شروع موضوع توسط ♥ yakamoz ♥ ‏26/11/10 در انجمن زبان خارجی

1. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Telegram: vahid_yakamoz instagram: vahid_yakamoz
    آموزش گرامر زبان آلمانی

این بخش درباره مکان و سوال کردن درباره مکان است. برای سوال کردن درباره محل یک چیز یا کس از wo به معنی کجا استفاده می‌کنیم.

کجا زندگی می‌کنی؟

؟Wo wohnst du

زمانی که می‌خواهیم درباره واقع شدن چیزی در محلی صحبت کنیم از in استفاده می‌کنیم:

من در برلین زندگی می‌کنم.

Ich wohne in Berlin

برای مشخص کردن مکان یک چیز همچنین می‌توان از an نیز استفاده کرد.

(از آنجایی که فاقد معادل فارسی است باید بگویم an معنایی شبیه به at در انگلیسی دارد).

من در دانشگاهی در برلین درس می‌خوانم.

Ich studiere an der Universität in Berlin

I'm studying at Berlin University

هر دو حرف اضافه an و in با توجه به جنس اسمی که پس از آنها می‌آید تغییر می‌کنند.

با هر کدام از اسامی مذکر و خنثی حرف اضافه‌ی in به im تبدیل می‌شود که در واقع حالت خلاصه شده‌ای از in + dem است. به مثال زیر توجه کنید:

(das Krankenhaus)

Ich arbeite im Krankenhaus

حرف اضافه an نیز دارای حالتی مشابه است و با اسامی مذکر و خنثی به شکل am در می‌آید که درواقع حالت خلاصه شده‌ای از an + dem است. به مثال زیر توجه کنید:

(der Potsdamer Platz)

؟Ist das am Potsdamer Platz

در مواجهه با اسامی مونث حروف اضافی in و an موجب می‌شوند که حرف تعریف آن اسم یعنی die بهder تغییر کند. به مثال‌های زیر توجه کنید:

(die Oranienburger Straße)

Ich wohne in der Oranienburger Straße

(
    die Universität)

Ich studiere an der Universität

آموزش گرامر زبان آلمانی بخش 9

در این بخش درباره طریقه سوال کردن و صحبت کردن درباره مقصد صحبت می‌کنیم. برای سوال کردن درباره مقصد باید از کلمه سوالی wohin به معنی «به کجا» استفاده کرد.

به کجا می‌روید؟

؟Wohin gehen Sie

برای صحبت کردن درباره مقصد از حروف اضافه nach و zu استفاده می‌کنیم.

از حرف اضافه nach در مواردی استفاده می‌شود که بخاهیم درباره یک شهر یا کشور صحبت کنیم. به مثال زیر توجه کنید:

من به برلین می‌روم (می‌رانم).

Ich fahre nach Berlin

برای صحبت کردن درباره مقصد در بیشتر موارد از حرف اضافه zu استفاده می‌شود. باید توجه داشته باشید که با اسامی مذکر و خنثی حرف اضافه zu به zum تبدیل می‌شود, که در واقع حالت خلاصه‌ای از zu + dem است.

der Platz » zum Platz
    das haus » zum haus

با اسامی مونث حرف اضافه zu به zur تبدیل می‌شود, که در واقع حالت خلاصه شده‌ی zu + der است.

die Oranienburger Straße » zur Oranienburger Straße
    die Galerie » zur Galerie

آموزش گرامر زبان آلمانی بخش 10

در این بخش درباره برخی از کاربردهای واژه bitte صحبت خواهیم کرد. در زبان آلمانی واژه bitte واژه بسیار پرکاربردی است. این واژه با توجه به کاربردش می‌تواند معانی بسیار متفاوتی داشته باشد اما به طور کلی به جملات و درخواست‌ها حالت مودبانه می‌دهد. حال با برخی از معانی آن آشنا می‌شویم:

Bitte می‌تواند به معنی لطفا باشد:

Können Sie mir helfen, bitte?

لطفا, می‌توانید به من کمک کنید؟

Eine Tasse Tee, bitte.

یک فنجان چای, لطفا؟

از Bitte sehr به معنی بفرمایید (در هنگام تحویل دادن چیزی) استفاده می‌شود:

بفرمایید, نوشابه‌یتان.

.Bitte sehr, Ihr cola

از. Bitte schön برای پاسخ دادن به تشکر و به معنی «خواهش می‌کنم» استفاده می‌شود:

Danke

ممنونم

Bitte schön

خواهش می‌کنم

از Wie bitte? یا به حالت ساده تر bitte? در مواردی استفاده می‌شود که شما منظور طرف مقابل را متوجه نمی‌شوید.

آموزش گرامر زبان آلمانی بخش 11

در این بخش به معرفی اعداد از 1 تا 20 می‌پردازیم. در ابتدا بهتر است با اعداد تا ده آشنا شوید:

eins

1

zwei

2

drei

3

vier

4

fünf

5

sechs

6

sieben

7

acht

8

neun

9

zehn
    10

باید توجه داشته باشید که عدد 2 (zwei) در مکالمات تلفنی به صورت zwo گفته می‌شود. این کار به منظور آسنا‌تر کردن تشخیص این عدد از عدد 3 (drei) انجام می‌شود.

حال با اعداد 11 تا 20 آشنا می‌شوید:

elf

11

zwölf

12

dreizehn

13

vierzehn

14

fünfzehn

15

sechzehn

16

siebzehn

17

achtzehn

18

neunzehn

19

zwanzig

20

آموزش گرامر زبان آلمانی بخش 12

در این بخش با یک قسمت مهم یعنی اسامی مرکب در زبان آلمانی آشنا خواهیم شد. بسیاری از اسم‌ها در زبان آلمانی از در کنار هم قرار گرفتن دو یا چند اسم دیگر تشکیل شده‌اند. به مثال‌های زیر توجه کنید:

کیک توت‌فرنگی

< توت فرنگی+کیک

Erdbeertorte

< torte +>

شیرقهوه

< شیر+ قهوه

Milchkaffee

در برخی موارد در بین دو اسم پس از ترکیب شدن یک یا چند حرف مانند –e, -en, -es و یا –n قرار می‌گیرد. حرف تعریف اسامی مرکب تقریبا در همه موارد با توجه به حرف تعریف اسم آخر انتخاب می‌شود.

به مثال‌های زیر توجه کنید:

der Kranke + das Haus

die Kinder + der Garten

die Schokolade + der Kuchen

das Krankenhaus

der Kindergarten

der Schokoladenkuchen

آموزش گرامر زبان آلمانی بخش 13

در این بخش به بررسی اسامی مربوط به کمیت‌ها و مقادیر و طریقه استفاده از آنها بپردازیم. در زبان آلمانی نیز مانند فارسی زمانی که می‌خواهیم از یک کمیت یا مقدار صحبت کنیم از حرف تعریف مالکیت استفاده (of در زبان انگلیسی) نمی‌کنیم.

ein Stück Kuchen

یک تکه کیک

eine Tasse Tee

یک فنجان چای

ein Paket Zucker

یک پاکت شکر

ein Pfund Käse

یک پوند (454 گرم) پنیر

eine Flasche Wasser

یک بطری آب

اگر می‌خواهید چند رقم جنس را درخواست کنید باید از einmal(یک بار), zweimal(دوبار) و... استفاده کنید.

einmal Wurst

یک سوسیس

zweimal Wurst

دو سوسیس

dreimal Wurst

سه سوسیس

آموزش گرامر زبان آلمانی بخش 14

در این بخش به بیان روش‌هایی برای صحبت کردن درباره چیزهایی که دوست دارید یا ندارید می‌پردازیم.

اولین راه استفاده از عبارت ich mag است. توجه داشته باشید که پس از این عبارت باید از یک اسم استفاده کنید.

.Ich mag Schokoladenkuchen

من کیک شکلاتی دوست دارم.

برای صحبت کردن درباره چیزهایی که دوست ندارید تنها لازم است که از واژه nicht در انتهایی جمله استفاده کنید.

Ich mag Schokoladenkuchen nicht

من کیک شکلاتی دوست ندارم.

.
    Ich mag Fußball nicht

من فوتبال دوست ندارم.

.
    Ich mag Wurst nicht

من سوسیس دوست ندارم.

راه دوم استفاده از عبارت es gefällt mir است. این عبارت به صورت تحت الفظی به معنی «این منرا خوشحال (راضی) می‌کند» است. و پس از آن باید از یک اسم استفاده کرد.

.
    Fußball gefällt mir

من فوتبال را دوست دارم.

.Das T-shirt gefällt mir

من این تی شرت را دوست دارم.

برای منفی کردن جملات باید واژه nicht را به انتهای جمله اضافه کنید.

.
    Fußball gefällt mir nicht

من فوتبال دوست ندارم.

.
    Das T-shirt gefällt mir nicht

من این تی شرت را دوست ندارم.

روش بعدی استفاده از قید gern است. باید توجه داشته باشید که برعکس دو روش بالا پس از gern باید از یک فعل استفاده کنید.

Ich schwimme gern

من شنا کردن را دوست دارم.

.
    Ich tanze gern

من رقصیدن را دوست دارم.

.
    Ich singe gern

من آواز خواندن را دوست دارم.

برای منفی کردن جملات بالا باید از nicht قبل از gern استفاده کنید.

.Ich schwimme nicht gern

من شنا کردن را دوست ندارم.

.Ich tanze nicht gern

من رقصیدن را دوست ندارم.

.Ich singe nicht gern

من آواز خواندن را دوست ندارم.

2. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113
    زبان آلمانی

دیباچه: کارشناسان زبان‌های خارجی به عنوان پل ارتباطی بین زبان‌ها، فرهنگ‌ها و تمدن‌های مختلف، نقش بسیار مهمی را بر عهده دارند و ما را با اندیشه‌ها و آثار نویسندگان،‌ دانشمندان‌، متفکران و فیلسوفان جهان آشنا می‌سازند. به همین دلیل رشته‌های زبان خارجی در کشور ما اهمیت ویژه‌ای دارد یکی از این رشته‌ها، زبان آلمانی است که دارای‌ دو گرایش‌ ادبیات‌ و مترجمی‌ است‌.
    گرایش‌ مترجمی‌:
    دانشجوی‌ مترجمی‌ زبان‌ آلمانی‌ طی‌ چهار سال‌ مکالمه‌، نگارش‌ و گرامر زبان‌ آلمانی‌ را از پایه‌ و به‌ طور اصولی‌ فرا می‌گیرد و در نتیجه‌ می‌تواند نامه‌های‌ اداری‌ و بازرگانی‌ و متون‌ مطبوعاتی‌ را ترجمه‌ کرده‌ و در مراحل‌ پیشرفته‌تر، یک‌ اثر ادبی‌ یا یک‌ کتاب‌ را از زبان‌ آلمانی‌ به‌ فارسی‌ یا برعکس‌ ترجمه‌ کند. البته‌ دانشجویان‌ برای‌ رسیدن‌ به‌ این‌ مرحله‌ باید تلاش‌ پیگیر و مستمر داشته‌ باشند زیرا بیشتر آنها در دانشگاه‌ از صفر شروع‌ می‌کنند و حتی‌ حروف‌ الفبای‌ آلمانی‌ را در دانشگاه فرا می‌گیرند، پس‌ باید وقت‌ زیادی‌ صرف‌ کرده‌ و مطالعه‌ آزاد داشته‌ باشند تا بعد از فارغ‌التحصیلی‌ مترجم‌ خوبی‌ شوند.
    درس‌های‌ این‌ رشته‌ در طول‌ تحصیل :
    دروس‌ مشترک‌ در‌ گرایش‌های‌ زبان‌ آلمانی‌:
    دستور زبان‌ آلمانی‌ ، درک‌ مفهوم‌ متن‌ و تمرین‌ بیان‌ ،گفت‌ و شنود و آزمایشگاه‌ ، تجزیه‌ و تحلیل‌ دستوری‌ متن‌ ، تمرین‌ واژگان‌ و اصطلاحات‌ ، دستور پیشرفته‌ ، اصول‌ تحقیق‌ .
    دروس‌ تخصصی‌ گرایش‌ مترجمی‌:
    زبان‌شناسی‌ همگانی‌ ، جمله‌نویسی‌ و مقدمات‌ انشاء ، ترجمه‌ ساده‌ از آلمانی‌ ، زبان‌ دوم‌ (یک‌ زبان‌ اروپایی‌)، اصول‌ ترجمه‌، مبانی‌ نگارش‌ فارسی‌، انشا ، درآمدی‌ بر ادبیات، ترجمه‌ ساده‌ از فارسی‌ ، ترجمه‌ نامه‌های‌ اداری‌ و بازرگانی‌ ، بررسی‌ ترجمه‌های‌ متون‌ اسلامی‌ ، تلخیص‌ متون‌ ، ترجمه‌ پیشرفته‌ از فارسی‌ ، ترجمه‌ متون‌ علوم‌ انسانی‌ ، ترجمه‌ متون‌ مطبوعاتی‌ ، بررسی‌ تطبیقی‌ ساختمان‌ دستور زبان‌ فارسی‌ و زبان‌ آلمانی‌.
    گرایش‌ زبان آلمانی:
    ‌دانشجوی‌ گرایش‌ زبان‌ و ادبیات‌ آلمانی‌ پس‌ از آنکه‌ مکالمه‌، نگارش‌ و گرامر زبان‌ آلمانی‌ را در حد فهمیدن‌ زبان‌ و توانایی‌ سخن‌ گفتن‌ و نوشتن‌ آن‌ فراگرفت‌ تا حدودی‌ با تاریخ‌ آلمانی‌، نمایشنامه‌، شعر و رمان‌ آلمانی‌ آشنا می‌شود. همچنین‌ با ساختار لغوی‌ و صرف‌ و نحو زبان‌ آلمانی‌ آشنا شده‌ و به‌ مطابقت‌ آن‌ با زبان‌ فارسی‌ می‌پردازد که‌ این‌ قیاس‌، خود فنِ پایه‌ای‌ ترجمه‌ است‌. در واقع‌ دانشجوی‌ زبان‌ و ادبیات‌ آلمانی‌ طی‌ دروس‌ متعدد با ترجمه‌ نیز آشنا می‌گردد اما تأکید‌ اصلی‌ این‌ گرایش‌ بر روی‌ ادبیات‌ است‌.
    دروس‌ تخصصی‌ گرایش‌ زبان‌ آلمانی‌ :
    زبان‌شناسی‌ همگانی‌، جمله‌نویسی‌ و مقدمات‌ انشا، ترجمه‌ ساده‌ از آلمانی‌ به‌ فارسی‌، خواندن‌ متون‌ ساده‌ ، خواندن‌ متون‌ پیشرفته‌، انشا، ترجمه‌ پیشرفته‌، خواندن‌ با تفسیر، درآمدی‌ بر ادبیات‌، تلخیص‌ متون‌، بررسی‌ چند نمایشنامه‌ ، گزیده‌ای‌ از ادبیات‌ مردمی‌ جهان‌، بررسی‌ آثار منثور، اصول‌ نامه‌نگاری‌ ، ترجمه‌ متون‌ اسلامی‌، بررسی‌ و نقد شعر، سخنرانی‌ و بحث‌ ، بررسی‌ آثار ترجمه‌ شده‌ از آلمانی‌ به‌ فارسی‌.
    توانایی‌های‌ لازم‌ :
    زبان‌ آلمانی‌ یکی‌ از زبان‌های‌ مشکل‌ دنیا است‌ و اگر دانشجو با عشق‌ و علاقه‌ آن‌ را مطالعه‌ نکند، نمی‌تواند در این‌ رشته‌ موفق‌ شود؛ یعنی‌ دانشجویی‌ که‌ رشته‌ زبان‌ آلمانی‌ را یک‌ منبع‌ درآمد بداند، در نهایت‌ نمی‌تواند مترجم‌ خوبی‌ شود چون‌ چنین‌ دانشجویی‌ اهل‌ مطالعه‌، تحقیق‌ و تفکر نیست‌ و درس‌ها را به‌ صورت‌ طوطی‌وار یاد می‌گیرد و در نهایت‌ نیز فقط‌ یک‌ مدرک‌ تحصیلی‌ به‌ دست‌ می‌آورد.
    موقعیت‌ شغلی‌ در ایران :
    فرصت‌های‌ شغلی‌ زبان‌ آلمانی‌ مانند رشته‌ زبان‌ فرانسه‌ است‌.
    منبع: کتاب آشنایی با رشته های دانشگاهی سازمان سنجش آموزش کشورتالیف خانم فیروزه سودایی ونرم افزار سامان رشته ی سازمان سنجش

3. Game Developer کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    برنامه نویس بازی های کامپیوتری و موبایل
    زبان هاي خارجي >> زبان آلمانی

هدف :

معرفی رشته زبان آلمانی (گرایشهای ادبیات و مترجمی)

كشور آلمان یكی از مهم‌ترین طرف‌های تجاری ایران می‌باشد و نقش مهمی در صدور تكنولوژی به ایران دارد. از سوی دیگر آلمانی زبان علم و فلسفه و زبان رسمی كشورهای پیشرفته و مهمی مثل آلمان ، سوئیس و اتریش است. برای همین رشته زبان آلمانی در دو گرایش مترجمی زبان آلمانی و زبان آلمانی در دانشگاهها و مراكز آموزش عالی ما ارائه می‌شود.

دانشجوی مترجمی زبان آلمانی طی چهارسال مكالمه، نگارش و گرامر زبان آلمانی را از پایه و به طور اصولی فرا می‌گیرد و در نتیجه می‌تواند نامه‌های اداری و بازرگانی و متون مطبوعاتی را ترجمه كرده و در مراحل پیشرفته‌تر، یك اثر ادبی و یا یك كتاب را از زبان آلمانی به فارسی و یا برعكس ترجمه كند . البته دانشجویان برای رسیدن به این مرحله باید تلاش پیگیر و مستمر داشته باشند زیرا بیشتر آنها در دانشگاه از صفر شروع می‌كنند و حتی حروف الفبای آلمانی را در اینجا فرا می‌گیرند، پس باید وقت زیادی صرف كرده و مطالعه آزاد داشته باشند تا بعد از فارغ‌التحصیلی مترجم خوبی شوند.

دانشجویان گرایش زبان و ادبیات آلمانی پس از آنكه مكالمه، نگارش و گرامر زبان آلمانی را در حد فهمیدن زبان و توانایی سخن گفتن و نوشتن آن فرا گرفتند تا حدودی با تاریخ آلمانی، نمایشنامه، شعر و رمان آلمانی آشنا می‌شود. همچنین با ساختار لغوی و صرف و نحو زبان آلمانی آشنا شده و به مطابقت آن با زبان فارسی می‌پردازد كه این قیاس، خود فن پایه‌ای ترجمه است . در واقع دانشجوی زبان و ادبیات آلمانی طی دروس متعدد با ترجمه نیز آشنا می‌شود اما تاكیدهای اصلی این گرایش بر روی ادبیات می‌باشد.

توانایی‌های مورد نیاز و قابل توصیه :

زبانهای خارجه جزو رایج‌ترین رشته‌های دانشگاهی است و دانشجویان بسیاری بویژه در دانشگاه آزاد اسلامی در این رشته‌ها تحصیل می‌كنند. اما آیا تمامی این دانشجویان در طی تحصیل و پس از آن در بازار كار موفق خواهد شد؟ به گفته استادان متاسفانه تعداد قابل توجهی از این دانشجویان در طی تحصیل توانمندی‌های لازم را به دست نمی‌آورند چون اولین و مهمترین امر برای موفقیت در یك رشته تحصیلی یعنی انگیزه و علاقه لازم را ندارند.

زبان آلمانی یكی از زبانهای مشكل دنیا است و اگر دانشجو با عشق و علاقه آن را مطالعه نكند، نمی‌تواند در این رشته موفق شود. یعنی دانشجویی كه رشته زبان آلمانی را یك منبع درآمد می‌داند، در نهایت نمی‌تواند مترجم خوبی بشود چون چنین دانشجویی اهل مطالعه‌، تحقیق و تفكر نیست و درسها را به صورت طوطی‌وار یاد می‌گیرد و در نهایت نیز فقط یك مدرك تحصیلی به دست می‌آورد.? دكتر البرزی نیز معتقد است كه دانشجوی زبان آلمانی باید به زبان آلمانی علاقه‌مند باشد و هدفش از ورود به دانشگاه ، آشنایی با پشتوانه فرهنگی و علمی این زبان باشد تا بتواند با پشتكار و علاقه واحدهای درسی را با موفقیت پشت‌سر گذارد.

بدون شك آشنایی با یك زبان اروپایی دیگر به دانشجو كمك می‌كند تا زبان آلمانی را راحتتر فرار بگیرد و در ضمن باید با زبان فارسی به خوبی آشنا بوده و قدرت نگارش خوبی داشته باشد تا بتواند ترجمه‌ای شیوا و رسا ارائه دهد.

اگر دانشجویی ذوق ادبی نداشته باشد و به زبان آلمانی علاقه‌مند نباشد، در كلاس نمی‌تواند همراه با استاد پیش برود و حتی سطح علمی كلاس را پایین خواهد آورد.

اگر به زبان به عنوان یك فرصت تجاری و شغلی نگاه كنیم، در آن موفق نخواهیم شد. اما اگر زبان را به منظور آشنایی با یك فرهنگ و تمدن مطالعه كنیم، هم در دانشگاه و هم در بازار كار موفق خواهیم شد. در ضمن دانشجوی رشته زبان باید در مرحله اول به زبان فارسی مسلط باشد یعنی خوب صحبت كند و خوب بنویسد. همچنین لازم است كه استعداد فراگیری زبان را داشته باشد چون یادگیری زبان نیاز به حافظه قوی، دستور زبان خوب، توانایی فراگیری لهجه و آشنایی با لغات زیاد دارد.

گرایش‌های مقطع لیسانس زبان آلمانی

1- زبان و ادبیات آلمانی
    2- مترجمی زبان آلمانی

آینده شغلی ،‌بازار كار ، درآمد:

پیش از این گفتیم كه صرف داشتن لیسانس زبان فرانسه یا آلمانی تضمین كننده موقعیت كاری مناسب نیست بلكه دانشجوی رشته زبان خارجی باید علاوه بر مطالعه دقیق دروس دانشگاهی ، به مطالعه آزاد بپردازد تا پس از فارغ‌التحصیلی ، فرصت شغلی مناسبی در زمینه رشته تحصیلی خود به دست آورد. برای مثال یك فارغ‌التحصیل توانمند مترجمی زبان آلمانی می‌تواند در مطبوعات، صدا و سیما، صنعت توریسم یا شركتهایی كه نیاز به مترجم یا منشی زبان آلمانی دارند، مشغول به كار گردد و در صورت تبحر كافی نیز می‌تواند به صورت آزاد به كار ترجمه بپردازد.

یك فارغ‌التحصیل زبان و ادبیات آلمانی نیز علاوه بر فرصت‌های شغلی فوق می‌تواند در آموزشگاههای آزاد زبان تدریس كند. مهم‌تر از همه این كه یك فارغ‌التحصیل زبان می‌تواند از تحصیلات خود در زندگی شخصی‌اش بسیار استفاده كند چون آشنایی با یك زبان خارجی، دریچه‌ای را بر روی انسان می‌گشاید كه به یاری آن می‌توان تازه‌ترین اطلاعات را به دست آورد و از میان كتب و رسانه‌های گروهی امكان انتخاب داشت.

دروس تخصصي زبان و ادبيات آلماني در مقطع كارشناسي
    زبان شناسي همگاني
    جمله نويسي و مقدمات انشاء
    ترجمه ساده از آلماني به فارسي
    خواندن متون ساده
    خواندن متون پيشرفته
    انشاء
    ترجمه پيشرفته
    خواندن با تفسير
    درآمدي بر ادبيات
    تلخيص متون
    بررسي چند نمايشنامه
    گزيده اي از ادبيات مردمي جهان
    بررسي آثار منثور
    اصول نامه نگاري
    ترجمه متون اسلامي
    بررسي و نقد شعر
    سخنراني و بحث
    بررسي آثار ترجمه شده از آلماني به فارسي

دروس مشترك زبان آلماني در دو گرايش ادبيات و مترجمي زبان آلماني در مقطع كارشناسي
    دستور زبان آلماني 1و2
    درك مفهوم متن و تمرين بيان 1و2
    گفت و شنود و آزمايشگاه 1و2
    تجزيه و تحليل دستوري متن 1و2
    تمرين واژگان و اصطلاحات 1و2
    دستور پيشرفته 1و2
    اصول تحقيق

دروس تخصصي مترجمي زبان آلماني در مقطع كارشناسي
    زبان شناسي همگاني 1و2
    جمله نويسي و مقدمات انشاء 1و2
    ترجمه ساده از آلماني 1و2
    زبان دوم 1و2و3و4 (يك زبان اروپايي)
    اصول ترجمه
    مباني نگارش فارسي
    انشاء 1و2
    درآمدي بر ادبيات 1و2
    ترجمه ساده از فارسي 1و2
    ترجمه نامه هاي اداري و بازرگاني 1و2
    بررسي ترجمه هاي متون اسلامي 1و2
    تلخيص متون 1و2
    ترجمه پيشرفته از فارسي 1و2
    ترجمه متون علوم انساني 1و2
    ترجمه متون مطبوعاتي 1و2
    بررسي تطبيقي ساختمان دستور زبان فارسي و آلماني

دانشگاهها و مراکز آموزش عالي داراي رشته زبان آلماني در مقطع کارشناسي
    رديف
    اسامي دانشگاهها و مؤسسات
    آموزش عالي
    روزانه
    شبانه
    زبان و ادبيات آلماني
    مترجمي زبان آلماني
    مترجمي زبان آلماني
    1
    دانشگاه تهران
    *
    *
    2
    دانشگاه شهيد بهشتي - تهران
    *

4. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    بماند
    آموزشی مختصر از گرامر زبان آلمانی

بخش 15

در این بخش در مورد طریقه بیان خواستهها صحبت خواهیم کرد. دو راه ساده برای بیان خواسته به صورت مودبانه وجود دارد.
    راه اول استفاده از عبارت Ich hätte gern...
    و راه دوم استفاده از عبارت Ich möchte... است.
    این دو عبارت هر دو به معنای «من میخواهم» یا «من میل دارم» هستند.
    به این نکته توجه داشته باشید که زمانی که میخواهید مقدار نامعینی از چیزی را درخواست کنید نیازی به استفاده از «مقداری» یا «تعدادی» قبل از اسم مورد نظر نیست. به مثالهای زیر توجه کنید.
    Ich hätte gern Kartoffelsalat
    من (مقداری) سالاد سیب زمینی میل دارم.
    Ich möchte Brot
    من (تعدادی) نان میخواهم.
    Ich hätte gern Suppe
    من سوپ میل دارم.

5. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    Ich fürchte mich (من می‌ترسم)شعر زبان المانی

• این ترانه متعلق به گروه Ich+Ich (من و من) از البوم Vom Selben Stern است که در سال 2007 منتشر شده است.
    • آهنگ Ich fürchte mich (من می‌ترسم) یک آهنگ پاپ با ترانه‌ای ساده است که مطمئنا به شما در یادگیری طریقه استفاده از برخی افعال ساده و جملات منفی کمک خواهد کرد.

6. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    Stark(قوی) شعر

================================================== ==========

Ich bin seit Wochen unterwegs
    Und trinke zuviel Bier und Wein.
    Meine Wohnung ist verödet,
    Meinen Spiegel schlag ich kurz und klein.
    Ich bin nicht der, der ich sein will
    Und will nicht sein, wer ich bin.
    Mein Leben ist das Chaos, Schau mal genauer hin

هفته‌هاست که در راهم
    و بیش از حد الکل نوشیدم
    آپارتمانم متروک شده
    آینه‌ام رو خرد و ریز کردم
    من آنی نیستم که دوستم داشتم باشم
    و نمی‌خواهم آنی که هستم باشم
    زندگی من هرج و مرج است, دقیقتر نگاه کن

Ich bin tierisch eifersüchtig und ungerecht zu Frauen
    Und wenn es ernst wird bin ich noch immer abgehauen
    Ich frage gerade dich Macht das alles einen Sinn
    Mein Leben ist ein Chaos, Schau mal genauer hin.

من به شدت حسود و بی رهم با خانم‌هام
    و وقتی چیزی جدی می‌شود من هنوز هم فرار می‌کنم
    من فقط از تو می‌پرسم آیا همه این عقلانی است

Und du glaubst ich bin stark und ich kenn den Weg.
    Du bildest dir ein, ich weiß wie alles geht.
    Du denkst ich hab alles im Griff
    Und kontrollier was geschieht.
    Aber ich steh nur hier oben und sing mein Lied

و تو باور داری من قوی‌ام و راه را می‌شناسم
    تو خیال می‌کنی من می‌دانم همه چیز به کجا می‌رود
    تو فکر می‌کنی من همه چیز را در دست دارم
    و چیزی که اتفاق می‌افتد را کنترل می‌کنم
    اما من فقط این بالا ایستادم و ترانه‌ام را می‌خونم

Ich bin dauernd auf der Suche
    und weiß nicht mehr wonach.
    Ich zieh nächtelang durch Bars,
    Immer der, der am lautesten lacht.
    Niemand sieht mir an wie verwirrt ich wirklich bin
    Ist alles nur Fassade, Schau mal genauer hin.

من دائما در جست و جو هستم
    و دیگر نمی‌دانم به کجا
    شب به شب به بار می‌روم
    همیشه آنی که از همه بلندتر می‌خندد
    هیچ کس به من طوری نگاه نمی‌کند که انگار گیج شده‌ام
    این همه فقط ظاهر است, دقیقتر نگاه کن

Und du glaubst ich bin stark und ich kenn den Weg.
    Du bildest dir ein, ich weiß wie alles geht.
    Du denkst ich hab alles im Griff
    Und kontrollier was geschieht.
    Aber ich steh nur hier oben und sing mein Lied...

و تو باور داری من قوی‌ام و راه رو می‌شناسم
    تو خیال می‌کنی من می‌دانم همه چیز به کجا می‌رود
    تو فکر می‌کنی من همه چیز را در دست دارم
    و چیزی که اتفاق می‌افتد را کنترل می‌کنم
    اما من فقط این بالا ایستادم و ترانه‌ام رو می‌خونم

Stell dich mit mir in die Sonne
    oder geh mit mir ein kleines Stück,
    ich zeig dir meine Wahrheit für einen Augenblick.
    Ich frage mich genau wie du wo ist hier der Sinn.
    Mein Leben ist ein Chaos schau mal genauer hin.

با من زیر افتاب بایست
    یا کمی با من بیا
    من حقیقتم را برای یک لحظه به تو نشان خواهم داد
    من در عجبم تو چرا فکر می‌کنی اینجا درست است

7. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    تمریناتی برای اموزش زبان المانی

در این بخش شما با طریقه معرفی خود آشنا می‌شوید. برای موثر بودن تمرینات این بخش باید آنها را بارها و بارها تکرار کنید تا بتوانید در شرایط مختلف از آنها استفاده کنید. در صورت امکان تمرین ها را بلند تکرار کنید. دو روش ارائه شده در پایین از نظر معنی تفاوت خاصی با هم ندارند. البته کاربردهای هر روش با روش دیگر کمی متفاوت است اما در ابتدا نیازی به یادگیری آن نیست.

8. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : تمریناتی برای اموزش زبان المانی

تمرین زیر شروع کوتاه و ساده یک مکالمه را نشان می‌دهد. سعی کنید جمله‌ها را بارها به طور بلند تکرار کنید.

برای دیدن عکس در اندازه اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی 601x401 پیکسل میباشد

9. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113

تمرین زیر طریقه سوال کردن درباره افراد را نشان می‌دهد. سعی کنید جمله‌ها را بارها به طور بلند تکرار کنید.

10. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113

جمله‌های زیر را بلند تکرار کنید.