1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اصغرفرهادی: مهاجرت من از ایران دروغ بزرگی است/تنها برای سفر از ایران می روم

شروع موضوع توسط *Yalda* ‏10/3/12 در انجمن سینما

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

خبرگزاری پانا: اصغر فرهادی پس از بازگشت از پاریس در واکنش به شایعه مهاجرتش از ایران در فرودگاه امام خمینی تهران گفت: تا آخر عمرم در ایران خواهم بود و تنهاگاهی برای برخی کارها به خارج از کشور سفرمی‌کنم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا، اصغر فرهادی که بامداد امروز به ایران بازگشته بود پس از استقبال از سوی خبرنگاران و برخی از مدیران سینما مانند احمد میر اعلایی و امیر اسفندیاری در نشست خبری با اهالی رسانه گفت: از اینکه به ایران بازگشتم بسیار خوشحالم من امروز به ایران سفر نکرده ام بلکه به میهمنم بازگشتم تا امروز درسفر بودم و به شکلی به پاریس سفر کرده بودم و امروز به کشور خودم بازگشته‌ام.
    وی تصریح کرد: من نه مهاجرت خواهم کرد و نه اساسا ساخت فیلم بعدی‌ام در خارج از کشور به دریافت جایزه اسکار ارتباطی دارد چراکه قرار و مدارهای آن پیش از این اتفاقات گذاشته شده بود.
    فرهادی تأکید کرد: من تا آخر عمرم در ایران خواهم بود و احتمالاً فقط گاهی برای برخی کارها به خارج از کشور مسافرت کنم.
    بازیگران فیلم آینده ام مشخص نشده اند
    اصغر فرهادی همچنین درباره شروع فیلمبرداری فیلم جدید خود افزود: پیش تولید فیلم جدیدم در حال حاضر شروع شده‌است و این فیلم مرحله پیش از پیش تولید را طی می‌کند و در حال برنامه‌ریزی و هماهنگی میان تهران و پاریس برای شروع فیلمبرداری هستم .
    به گفته این کارگردان هنوز تیم بازیگری فیلم آینده اش مشخص نیست و هیچ تصمیم‌گیری درباره ترکیب عوامل صورت نگرفته‌است.
    اخبار بازتاب دریافت جایزه اسکار را رصد نکردم
    وی همچنین درباره دریافت جایزه اسکار اظهار کرد: به زودی مطلبی می نویسم که پاسخی خواهد بود به تمامی پیام‌های پرمهری که در این روزها منتشر شد. به همین دلیل سعی کردم کمی کم‌خبر باشم تا تمام حرف‌هایم را در قالب متنی که در آینده نزدیک منتشر خواهم کرد بگویم.
    فرهادی در باره بازتاب‌های سخنانش در مراسم اسکار گفت: شما قطعاً بیشتر از من مطلع هستید؛ چراکه من آنقدر درگیر پروژه بعدی‌ام بودم که خیلی فرصت رصد این بازتاب‌ها را نداشتم اما در همین حد که از اخبار مطلع شده‌ام ظاهراً بازتاب خوبی داشته‌است.
    کارگردان «جدایی نادر از سیمین» در بخش دیگری از سخنان خود درباره اتحاد پس از دریافت جایزه اسکار بین سینماگران نیز گفت: هر اتفاقی که سبب شود فاصله‌های کاذب میان مردم کمرنگ شود، از میان برود و فارغ از اختلافات و به هر بهانه‌ای گردهم جمع شوند قطعاً مبارک است.
    جدایی نادر از سیمین از تلویزیون پخش نمی شود/ تفاهم خوبی بین من و سیما برقرار است!
    فرهادی همچنین درباره پخش فیلم جدایی نادر از سیمین در تعطیلات نوروزی از تلویزیون افزود: تا کنون این فیلم از سوی تلویزیون خریداری نشده است و قرار نیست جدایی نادر از سیمین در ایام نوروز 91 از سیما پخش شود و تلویزیون هم این خبر را تکذیب کرده‌است.
    تمام جوایزم را به موزه سینما تقدیم می کنم
    وی همچنین درباره عدم پوشش خبر دریافت جایزه اسکار از تلویزیون گفت: این اتفاق خوشبختانه از سوی رسانه‌های دیگر پوشش خوبی داشت.به نظر من نه من به تلویزیون نیازمندم و نه تلویزیون به من و فکر می‌کنم این بهترین تفاهم میان ماست.
    این کارگردان تاکید کرد: به زودی همه این جوایز را به موزه سینمای ایران اهدا خواهم کرد.
    سینما و اسکار محلی برای منازعات سیاسی نیست
    وی همچنین درباره تحریف حرف‌هایش هنگام دریافت جایزه اسکار از سوی برخی رسانه‌های داخلی هم گفت: به هر حال این حاشیه‌ها همواره وجود خواهد داشت و گریزی از آن نیست و به شخصه از آن متعجب نشدم. عده‌ای انتظار سخنرانی تند و تیزتری را در این مراسم داشتند اما فراموش نکنیم که این مراسم محل منازعات سیاسی نیست و یک جمع کاملاً فرهنگی است.
    فرهادی ادامه داد: برهمین اساس هم آنچه فکر می‌کردم برای همه مردم ایران مفید خواهد بود مطرح کردم. تردیدی هم ندارم که هرکس دیگری اگر جای من بود حرف‌های دیگری برای گفتن داشت؛ امیدوارم دوستان این اندازه از استقلال را برای من قائل باشند که آنچه فکر کردم بهتر است را بیان کنم.
    وی همچنین درباره تأثیر این موفقیت بر روند حرکت سینمای ایران هم گفت: قطعاً این موفقیت‌ها ادامه خواهد داشت و این صرفاً یک تعارف نیست چراکه در این یکسال فیلم‌های سینمای جهان را بیشتر از قبل دنبال کرده‌ام و در قیاس با آن فیلم‌ها این تحلیل را دارم که تکرار این موفقیت غیرممکن نیست.
    باز شدن خانه سینما بهترین خبر پس از دریافت جایزه اسکار است
    فرهادی در بخش دیگری از سخنان خود به منحل شدن خانه سینما اشاره کردو گفت: خانه سینما حتماً باید باز شود و معتقدم تبریک واقعی و عملی مسئولان ارشاد به بنده می‌تواند خبر بازگشایی خانه سینما باشد، اتفاقی که مطمئن هستم رخ خواهد داد.
    وی در پایان سخنانش عضویتش در آکادمی اسکاررا تاکید کردو گفت: این احساس قابل تشریح نیست اما کاملاً آگاه بودم که مردم این صحنه‌ها را می‌بینند و برای همه‌شان هم لحظه‌ای بااهمیت است. بنابراین نه من که تمام همراهانم مطلع بودند که هر حرکتی انجام دهند به پای فرهنگ یک ملت نوشته خواهد شد و برای همین سعی کردیم تصویری زیبا، شکیل و غرورآمیز در این مراسم ارائه دهیم.

یک شخص از این تشکر کرد.