سلام لطفا یه لینک دانلود برای این بازی بزارین. من دارمش ولی بعد از فصل اول کد و رمز برای فصل های دیگه می خواد لطفا یه لینک بدین که اینجوری نکنه.
پاسخ : بازی angry birds rio سلام... عزیز خبر داری که mediafire که همش برات لینک های مستقیم ازش میزاشتم الا ف * ی * ل * تر شده ... تو *ف *ی *ی شکن داری؟ اگه داری این : Angry.Birds.Rio.v1.1.0 + Cracked by NORFANIL.COM.rar اگه نداری این : Hotfile.com: 1 klik file hosting: Angry.Birds.Rio.v1.2.2.cracked.tamsurumindir.rar مشکلی بود بهم بگو... موفق باشی...
پاسخ : بازی angry birds rio خوب فرقشون چیه بین اولی و دومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد از فصل اول درخواست کد میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ : بازی angry birds rio عزیز خوب حرفمو بالا نخوندی برات کلی توضیح دادم خواهشا دقت کن سریع سال نپرس .. اولا که هر دو تال لینک نوشته cracked یعنی کرک شدست دیگه مراحلش بازند... بعدشم فرق لینک اولی و دومی رو گفتم لوی مستقیمه ولی .... هستش و نیاز به ... شکن داری ...دومی غیر مستقیمه ولی ... نیست... موفق باشی..
پاسخ : بازی angry birds rio ممنون من حالیم شد که اولی ... هست فقط منظورم همین مستقیم غیر مستقیمش بود. به هرحال ممنونم.