خبرگزاری پانا: پیمان معادی گفت: در حال حاضر فیلم نامه جدیدی را در حال نگارش دارم و سال آینده دومین فیلم بلند خود را میسازم . پیمان معادی -کارگردان و بازیگر- با اشاره به ساخت فیلم جدید خود به خبرنگار فرهنگی پانا گفت: در حال حاضر فیلمنامه جدیدی را در حال نگارش دارم که پس از به پایان رسید سال آینده دومین فیلم بلند خود را میسازم . وی درباره چگونگی انتخاب بازیگران فیلم جدید خود افزود: من گروهی را انتخاب میکنم که پا به پای من پیش بیایند و از من جلوتر حرکت کنند تا بتوانیم تجربهای خوب با یکدیگر بسازیم. معادی همچنین درباره داستان فیلم لبرف روی کاجها» توضیح داد: من نزدیک به چهار سال به داستان «برف روی کاج ها» فکر میکردم و آن را مینوشتم و پروسه نوشتن آن سه سال طول کشید که نزدیک به بیست بار آن را بازنویسی کردم . وی ادامه داد: دراین فیلم سعی کردم با اشخاص بسیاری گفتگو کنم و سوالهای بسیاری از آنها انجام دهم و فکر میکنم به دلیل وسواس بسیاری که روی فیلم نامه داشتم، فیلم خوبی ساخته شده است. معادی بیان کرد: فیلم «برف روی کاجها» ممیزی زیادی نداشت و این ممیزیها تاثیر زیادی بر روی فیلم نگذاشت البته به نظرم بهتر است که فیلمها ممیزی نداشته باشند تا ساختار خود راحفظ کنند. وی در پایان با اشاره به فیلمهای حاضر در جشنواره فیلم فجر به فیلم «پذیرایی ساده» مانی حقیقی اشاره کرد و گفت: فیلم مانی را دیدم و بسیار از آن لذت بردهام به نظرم حقیقی میداند که چه کاری دارد انجام میدهد به همین دلیل همیشه فیلمهای بسیار خوبی را ساخته است.