1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

کاربران iOS در معرض خطر

شروع موضوع توسط para3to ‏20/2/12 در انجمن بخش قرنطینه

  1. کاربر ارزشمند❤

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    39,257
    تشکر شده:
    47,235
    امتیاز دستاورد:
    170
    [h=1]کاربران iOS در معرض خطر [/h] ۱ اسفند ماه ۱۳۹۰

    [​IMG]
    ​

    طبق تحقیقات جدید، با وجود این که آندروید از جانب نرم افزارهای مخرب متحمل سخت ترین ضربه ها شده است، امکان دارد سیستم عامل iOS نیز نسبت به این برنامه های مخرب آسیب پذیر باشد.

    به گزارش انجمن دانشجویان خبرنگار ایسنا، مرکز تحقیقاتی جونیپر با بررسی صدها هزار برنامه کاربردی تلفن همراه، از وجود بیش از 28 هزار نرم افزار مخرب در سال گذشته که یک افزایش 155 درصدی از سال 2010 داشته است، خبر داد.

    پایگاه داده جونیپر، دربرگیرنده نمونه نرم افزارهای مخرب برای سیستم عامل iOS نبوده است و این به دلیل این است که اپل هیچ اطلاعاتی در این زمینه را انتشار نداده و یا پلت فرم خود را برای چنین تحقیقاتی باز نمی کند.

    درحقیقت، نقص امنیتی iOS در ایجاد امکان دانلود کدهای مخرب بدون امضا برای برنامه های کاربردی، در ماه نوامبر شناسایی شد. اپل نیز این نقص امنیتی را با نسخه به روز شده iOS 5.0.1 بهبود بخشید.