1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

عرضه آب نبات ژله ای گوگل در بهار 2012

شروع موضوع توسط para3to ‏19/2/12 در انجمن بخش قرنطینه

  1. کاربر ارزشمند❤

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    39,257
    تشکر شده:
    47,235
    امتیاز دستاورد:
    170
    [h=1]عرضه آب نبات ژله ای گوگل در بهار 2012 [/h]
    ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۰

    به گزارش خبرگزاری مهر، در شرایطی که هنوز چند ماهی از عرضه نسخه 4 آندروئید با عنوان بستنی نانی نمی گذرد به نظر می رسد که گوگل در تلاش است تا از ابتدای ماه ژوئن نسخه 5 این سیستم عامل را با عنوان آب نبات ژله ای (Jelly Bean) وارد بازار کند.
    عرضه ویندوز 8 به بازار در سال 2012 موجب شده است که گوگل یک سری استراتژیهای جدید را برای رقابت با این محصول جدید مایکروسافت در پیش گیرد.
    سایت Digitimes، متخصص در انتشار اخبار حوزه فناوری اطلاعات در این خصوص نوشت که آندروئید 5.0 آب نبات ژله ای در سه ماهه دوم سال جاری وارد بازار می شود.
    این نسخه جدید آندروئید روی تبلتها و یک جنبه ویژه متمرکز شده است. این جنبه ویژه dual-boot نامیده می شود که سوئیچ کردن خودکار از یک سیستم عامل به یک سیستم عامل دیگر را امکانپذیر می کند و این اجازه را به آندروئید جدید می دهد که روی یک تبلت در کنار ویندوز 8 به طور مسالمت آمیز زندگی کند.