1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

گفتگو با احسان خواجه امیری : هنوز جرات نکرده‌ام آلبوم جدید «ایرج» را گوش کنم!

شروع موضوع توسط *Yalda* ‏15/2/12 در انجمن سینما

  1. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏16/1/12
    ارسال ها:
    4,777
    تشکر شده:
    5,202
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    [​IMG]

    موسیقی ما - بهمن بابازاده : احسان خواجه امیری خیلی کم حاضر به گفتگو می‌شود. حتی شنیده شده در برابر پیشنهاد گفتگو با بولتن جشنواره موسیقی هم جواب رد داده تا باز هم مثل همیشه رویه سابق‌اش را ادامه دهد. همین حضور کم و محو او در رسانه هاست که باعث شده او در تمام طول دوران هنری‌اش هیچ حاشیه و نکته منفی‌ای در کارنامه‌اش نبشد و همواره ذهنیتی مثبت از او در بین مخاطبان موسیقی باشد.

    با او دقایقی پس از اینکه از استیج جشنواره پائین آمده بود گپ زدیم. هر چند به وضوح خستگی صدا و جسمی‌اش مانع از مفصل‌تر شدن این گفتگو شد.


    • ظاهرا قرار نبود امسال در جشنواره موسیقی فجر اجرا داشته باشید ولی سرانجام نام شما در بین خواننده‌های این بخش درج شد. ماجرا چه بود؟
    بله. واقعا قرار نبود باشم ولی بنا به دلایلی وارد شدیم.


    • ظاهرا قرار بوده اجرایی دو نفره با رضا صادقی را در این جشنواره داشته باشید. پیشنهادی که از سوی شما شده بود برای جشنواره همین بود؟
    ببین من کلا با وجود این جشنواره به شدت موافقم ولی دلایلی دارم که شاید به مذاق برخی‌ها خوش نیاید. این قبیل جشنواره‌های باید در چهارچوب‌ها و قالب‌های بهتری به مرحله اجرا در بیاید و به نظرم ظرفیت موسیقی پاپ ما خیلی بالا‌تر از این اجراهاست. باور کنید متاسفانه خیلی برای غافلگیری‌ها و اجراهای ویژه محدودیت‌های ناخواسته برای حاضران پیش آمده والا من می‌توانم به شما تضمین بدهم که در صورت اجرایی شدن برخی تفکرات قطعا اجراهایی به مراتب قوی‌تر و بهتر را شاهد خواهیم بود. این خلاقیت‌ها به کلیت‌ها خیلی کمک می‌کند.


    • چه اتفاقی افتاد که اجرای دو نفره شما با رضا صادقی در این جشنواره کنسل شد؟
    برخی ناهماهنگی‌ها باعث این اتفاق شد. حالا شما فکرش را بکن اگر در همه روزهای جشنواره این اتفاقات خوب بوجود می‌آید سطح جشنواره چقدر بالا‌تر می‌رفت؟


    • شنیده می‌شد پس از کنسل شدن این اجرای دو نفره شما و رضا صادقی قصد نداشتید هیچ کدام به جشنواره بیایید. ولی در ‌‌نهایت فقط ایشان بیرون گود ماندند و شما اجرا داشتید.
    چنین قراری نداشتیم و خود رضا ترجیه داد نباشد. به هر حال ایشان بهتر از هر کس دیگری صلاح خود را می‌دانند.


    • دوستی شما هنوز به‌‌ همان قدرت قبلی هست؟
    بیشتر از قبل ما با هم صمیمی هستیم!


    • اجرای امشب چطور بود؟
    خیلی خوب و انر‍ژی‌ها واقعا بالا بود.


    • کدام قطعه بیشتر از همه با همخوانی رو به رو شد؟
    همه قطعات را مردم می‌خوانند. ولی به نظرم استقبال از «غریبانه» از همه بیشتر بود.


    • هیچوقت در مورد آلبوم جدید پدرت استاد ایرج، صحبت نکرده‌ای و همین باعث بوجود آمدن بخی سوء تفاهم‌ها شده. چرا از مواجهه با این اتفاق همیشه فراری بوه‌ای؟
    آن بتی که من از پدرم در ذهن دارم خیلی بزرگ و دست نیافتنی است. پدر من در سن ۴۰ سالگی قهرمان من بوده و هست و راستش را بخواهید من می‌ترسم. از اینکه بت پدرم شکسته شود. شاید باور نکنید ولی هنوز هم جرات نکرده‌ام آلبوم جدیدش را گوش کنم. شاید منظورم را نتوانم به خوبی برسانم ولی فقط امیدوارم که آن اتفاق خوبی که همه برای ایرج آرزو داشته و داریم بیفتد. قطعا ایرج بسیار بسیار در سلیقه مردم جا افتاده ولی این آلبوم شاید ریسکی بزرگ باشد. خدا را چه دیدی؟ شاید آلبوم به قدری خوب و قوی بود که همه را متحیر کرد. من هم دوست دارم این اتفاق بیفتد.