1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مویز خستگی و ضعف را از بین می‌برد

شروع موضوع توسط *Yalda* ‏13/2/12 در انجمن سینما

  1. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏16/1/12
    ارسال ها:
    4,777
    تشکر شده:
    5,202
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    یک محقق طب اسلامی گفت: افرادی که صبح بعد از بیدار شدن از خواب، احساس خستگی، ضعف و ناتوانی می‌کنند، با مصرف مویز به مدت 6 ماه ناشتا، بدن‌شان قوت زیادی می‌گیرد، مغزشان تقویت شده وسردی و بلغم از بدن آنها خارج می‌شود.

    به گزارش بی باک به نقل از فارس ، سیدمحمد ابراهیم ابراهیمی اظهار داشت: مویز یکی از مواد غذایی است که در طب سنتی کاربرد فراوان دارد و دارای طبیعتی گرم و تر است.

    وی گفت: مصرف مویز موجب افزایش قوت و انرژی بدن می‌شود همچنین در طب سنتی ایران مویز را ماده غذایی خون ساز می‌شناسند و برای افرادی که دچار ضعف و ناتوانی هستند، بسیار مفید است.

    این محقق طب اسلامی بیان داشت: اگر افراد هر روز صبح 21 عدد مویز را ناشتا مصرف کنند، موجب افزایش هوشیاری و قوت بدن آنها می‌شود.

    ابراهیمی اضافه کرد: افرادی که صبح بعد از بیدار شدن از خواب، احساس خستگی، ضعف و ناتوانی می‌کنند، با مصرف مویز به مدت 6 ماه ناشتا، بدن‌شان قوت زیادی می‌گیرد، مغزشان تقویت شده وسردی و بلغم از بدن آنها خارج می‌شود.

    وی ادامه داد: مویز موجب تقویت سیستم گوارش بدن می‌شود و برای مادران باردار، شیرده و کودکان مفید است چرا که می‌تواند به عنوان میان وعده مصرف شود.

    رسول اکرم(ص) می‌فرماید «مویز بلغم را از بین برده، پى را استحکام مى بخشد، خستگى را رفع می کند، خلق و خوى را نیکو مى سازد و اندوه و پریشانی را از بین می‌برد؛ مویز بیمارى را خوب می کند، خشم را فرو مى‌نشاند و بوى دهان را از بین می‌برد و رنگ صورت را صفا مى‌دهد».