شفاف سازی کن . .............................. برای اون دختری که سیزده بدر ، سبزه را به جای گره زدن می خورد . ........................ بره ای را دیدم بادبادک می خورد من الاغی دیدم ، یونجه را می فهمید .....
بی گمان همان است که گفتی پس چه سود از گفتن که میشناسیش .......................................... میشناسم من بزی و بزهایی که لباس میخوردند گل نمی کردندش بلکه روی بند می خوروند و توله سگی که از شرم دزدی علف میخورد لابد علف را میشناخت که دهانش را پر می کرد
سلام محمد سپهری شما خوبین ؟ خجالت نمیکشید به جای شعر گفتن ، باغ وحش درست کردید ؟ لابد انتظار داری مدیر بخش ادبیات جایزه هم به شما بدهد ؟ .............................. بعد از اون دختر سبزه خور ، دیگه دلم برای کسی تنگ نشده .
به به سلام کاظم جان ممنون شما خوبین ؟ برو ای زاهد و بر دردکشان خرده مگیر که ندادند جز این تحفه بما روز الستببینم میتونی دو تایی مون رو بن کنی ؟؟؟ ........................................ واسه همون که رفته گل بچینه
لطفاً شفاف سازی بفرمائید . اگر منظورتان « خدا » است ؟ باید توجه داشته باشید که واحد شمارش خدا ، « نفر » نیست . ....................... من هم دلم برای طناز تنگ شده بود که خدا را شکر هم اکنون همین بالا سر ما جلوس فرموده و مشغول مشاهدۀ سیمای نفیس ما می باشند . سلام طناز بانو . خوبین شما ؟