دل خوشم! به لحظه ای که حواست نباشد و از من بپرسی : "خوبی؟" و من هزار بار این کلمه را بخوانم و تکرار کنم: خوبی؟ .. خوبی؟ .. خوبی؟ .. .... و در هر تکرار ، " خوبی؟" عاشقانه ترین کلمه دنیا و بهترین سوال زندگی و نهایت دلخوشی من بشود.. که بَعدَش، سریع خودکار را بردارم در تک تکِ صفحاتِ کتابچه ی کوچَکَم بنویسم : "خوبی؟" و با خودم بگویم چقد خوب که به جای "دوستت دارم"، گفتی "خوبی؟" و چقدر احمق بودم که تا به حال لطافت این کلمه را نفهمیدم.. که همیشه یادم باشد، تک تکِ کلماتی که از زبانت شنیده میشود ، شکل دیگر "دوستت دارم" اند.. که در جواب همین یک کلمه ی پیش پا افتاده ، هول شوم و ندانم چه بگویم؟ من، هنوز هم، به کم ترین ها و شاید غیر ممکن ترین ها از سمت تو دل خوشم.. به کم ترین لبخندُ کمترین نگاهُ .. غیر ممکن ترین "دوستت دارم" .. به اینکه شاید بهترین اتفاق زندگیَم شدی! و اخر قصه تلخمان، پر شد از شادی و خوشحالی و سختی های قصه هم، شدند کوله باری از خاطره .. به من بگو سلام بگو خوبی بگو چه خبر؟ بگو کجایی؟ تنها یک کلمه ی بی ربط را به من ربط بده.. بگذار لحظاتی به اینکه بدون تو بدترین اتفاق این جهانم، فکر نکنم.
دل تنگم واسه تمام دوستايي كه اينجا داشتم والان خيلي وقته نيومدن پروفايلاشون ميرم به دربسته ميخورم ازهمين جا بهشون ميگم همتون ودوست دارم و........ دلتنگتونم سعيد.اميد.طاووس.مينا..فريبا..علي.الكس.حبيب.مجيد..مهندس..بداخلاق..محمدجواد..پليس١١٠..وخيلياي ديگه ترانه..سجاد.
من وجودم به تو مدیون و دلم مامن توست آرزویم نظری روی تو و دیدن توست من اگر دور ز تو هستم و دلتنگ شدم با صدای خوش تو غرق در آهنگ شدم . . .