در این آموزش میخواهیم تصویر یک اژدها را در فوتوشاپ رنگ کینم، همچنین نکاتی در مورد نقاشی دیجیتال یا Digital Painting را به شما آموزش میدهیم همیشه به یاد داشته باشید برای یک نقاشی دیجیتال (Digital Painting) خوب شما به یک طرح اولیه ی (Sketch) خوب نیاز دارید، اگه شما در شروع کار از یک Sketch خوب استفاده نکنید نتیجه ی نهایی آن طور که میخواهید قوی و خوب نخواهد شد. در اولین قدم شما باید یک دفترچه ی Sketch داشته باشید تا اتود های خود را ابتدا پیاده کنید و سپس در مراحل بعدی سراغ فوتوشاپ و تبلت و ابزار هایی از این قبیل بروید خوب من با یک طرح اولیه که از قبل کشیدم و اون رو وارد فوتوشاپ کردم شروع میکنم در اینجا من یک لایه ی بکگراند ایجاد کردم و با براش شعله پس زمینه رو رنگ کردم، Blending mode لایه ی Sketch رو هم Multiply قرار دادم. همانطور که میبینید من اطراف طرح رو با رنگی کمی روشن تر رنگ کردم، این کمک میکنه که شکل واضح تر در مراحل بعد دیده بشه من از یک براش Grunge برای ایجاد بافت بر روی بکگراند استفاده کردم، البته دقت داشتبه باشید که با همان شدت به بکگراند بافت ندهید. بهترین روش اینه که در یک لایه ی جدید بافت رو با شدت زیاد اعمال کنید و سپس با پاک کن قسمت هایی را که میخواهید اثر بافت در آنجا کمتر شود را پاک کنید من با رنگ کردن درون شکل شروع میکنم، ابتدا رنگ پایه را اعمال کنید و قسمت های روشن تر را با رنگی کمی روشن تر از این رنگ، رنگ کنید بعد از این که شکل کاملا رنگ شد، میتوانید شروع به بافت دادن به کار کنید. میتوانید قسمت های را که میخواهید تکسچر اعمال شود را انتخاب کرده و روی همان قسمت ها کار کنید و بقیه ی قسمت ها را دست نخورده باقی بگذارید پس از اتمام مرحله ی اعمال بافت شما میتوانید لایه ی بافت و شکل را با هم Merge کنید. سپس از ابزار dodge tool برای روشن تر کردن قسمت هایی از طرح استفاده کنید حالا میتوانید روی highlight ها کار کنیم. ابتدا من قسمت ی بزرگی رو که نور به آنها تابیده میشود را براش نرم و حالت airbrush رنگ کردم. شما مجبور نیستید که از یک رنگ خیلی روشن استفاده کنید، شما میتواید از ابزار dodge tool هم برای افزایش حجم نور استفاده کنید سپس من از یک براش نازک و Hardness بالا برای بالا بردن حجم نور در در قسمت های تیز و لبه ها استفاده کردم، لازم نیست که شما به تمام شکل highlight بدهید، مهم این است که شما قسمت هایی را روشن تر کنید که میخواهید تاکید بیشتری بر آن قسمت ها شود پس از مرحله ی highlight، من در جلو و پشت شکل کمی مه ایجاد کردم، این کمک میکنه که توجه بیننده به روی صورت متمرکز بشه و همچنین کمک میکنه که شما وقت زیادی روی قسمت های پایینی طرح صرف نکنید در نهایت من از ابزار dodge tool برای درخشان کردن highlight ها و نقاط روشن استفاده کردم، شما میتوانید کمی با brightness و contrast بازی کنید تا به حات مطلوب برسید، همچنین کمی بکگراند و قسمتی رو که گردن کارکتر بزرگ میشود را با براش شعله روشن تر کنید. منبع: iraniangraphic.com