سطح آموزش: متوسط نرم افزار های مورد نیاز: Adobe Photoshop فایلهای پیوستی: Web_GRADS_v3 , Tree Borders Brush , urban-designs-vectors گـــــام 1: اول یک سند جدید باز کنید (با هر ابعادی که دوست دارید) حالا با ابزار Rectangle Tools یک مربع بکشید, مثل شکل زیر. گــــام 2: حالا باید پستی و بلندی های زمین رو در بیارید. من از ابزار های Brush, Pen Tool, move استفاده کردم. انجام این کار به سلیقه خودتون بستگی داره, که از چه ابزاری استفاده کنید و چه طور چیزی رو که مد نظرتون در بیارید. گــــام 3: تو این قسمت از کار از Shape استفاده شده , حتی این ساختمان ها رو می تونید خودتون به صورت دستی بدون شکل های آماده بکشید! (با استفاده از Rectangle tools ) گــــام 4: با کپی گرفتن از لایه ساختمان و تغییر رنگ اون در لایه زیری می تونید نور چراغ ها رو در شب ایجاد کنید!(چشم لایه کپی رو ببندید) این کار رو با Brush انجام بدید! گـــام 5: با یک گرادیانت آسمون رو به رنگی که می خواید در بیارید. حالا با استفاده از ابزار Burn Tool قسمت هایی از اون رو تیره تر کنید. حالا به منوی Filter برید و از مسیر زیر فیلتر مورد نظر رو اعمال کنید. Filter-> Blur-> Gaussian Blur این کار رو تا زمانی ادامه بدید که به نتیجه مطلوب برسید.(Ctrl + F) گـــــام 6: حالا نوبت به ستاره ها میرسه! اول با یک براش سافت چند نقطه نورانی نزدیک زمین ایجاد کنید. برای ستاره ها هم می تونید از براش با Px 1 یا Size: 2Px و Hardness:0 استفاده کنید. گــــام 7: نوبت استفاده از براش درخت رسیده, من این مدل رو داشتم و استفاده کردم. برای چمن ها هم می تونید از براش چمن خود فتوشاپ استفاده کنید. گـــــام 8: برای گذاشتن ماه از یک تصویر آماده استفاده کنید و Opacity لایه رو کم کنید. با Burn Tool یک مقدار تیرگی به پایین کار بدید بعد با یک Erase که Hardness:20 باشه قسمت اضافی کار رو پاک کنید. گـــــام 9: در پایان باید شهاب درست کنید. این کار رو با گذاشتن یک نقطه با سایز Px4 با استفاده از Brush انجام می دیم . برای دنباله شهاب هم از ابزار Smudge استفاده می کنیم. تو یک خط صاف نقطه رو بکشید تا دنباله ای محو داشته باشه بعد تنظیمات زیر رو روش اعمال کنید. در نهایت کار اینطور تمام می شه. منبع:سی جی پرشین