1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طراحي يك پوستر زيبا با موضوع قهوه !

شروع موضوع توسط minaaa ‏24/1/12 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    [​IMG]
    مشخصات آموزش

    نرم افزار مورد استفاده : Adobe Photoshop CS4+

    توجه:
    به خاطر بزرگی عکس ها بر روی لینک ها کلیک کنیدتا عکس ها را ببینید

    توجه : جهت ديدن تصاوير در سايز اصلي كافيست روي هر يك كليك كنيد.

    1.
    يك سند به ابعاد 1500 در 2200px ايجاد كنيد. سپس به بكگراند خود كد رنگ #c2c2c2 را دهيد.

    http://www.topupload.ir/images/2sd6bbdn0bbebrt33m.jpg
    2.
    براي درك بهتر، در تصوير زير مي توانيد يك نمونه كامل از اسكلت ليوان مشاهده كنيد.

    http://www.topupload.ir/images/c36ft02h6vlmnitc6py2.jpg
    3.
    براي مشخص شدن وسط صفحه و همچنين ايجاد خطكشي منظم. به تنظيمات guide lines رفته و ماننده تصوير تنظيمات را اعمال كنيد.

    http://www.topupload.ir/images/bishzcx1icsc3mnx1xp.jpg
    4.
    حال ميرويم به سراغ طراحي اسكلت ليوان، با استفاده از ابزار Pen Tool راس هاي بدنه ليوان را بكشيد. ابتدا دايره اي ماننده تصوير در زير بصورت paths كشيده . سپس نصف بدنه ليوان را بكشيد.
    سپس Ctrl + Alt + T زده تا نيم تنه ليوان انتخاب شود. حال از آن كپي گرفته و به سمت راست ليوان انتقال دهيد. سپس راست كليك كرده و بر روي گذينه Flip Horizontal كليك كنيد تا برعكس شود.
    سپس طرح ايجاد شده را به حالت Shape قرار بديد.
    سپس لايه جديدي ايجاد كنيد و به ليست Shape رفته و ليوان مورد نظر را در لايه بكشيد و رنگ آن را سفيد كرده و نام آن را cup بگذاريد.
    http://www.topupload.ir/images/h5wsuckabqs8r5ktfgp.jpg

    5.
    ماننده مراحل قبل عمل كنيد. اين كار جهت مشخص شدن جاي برچسب ليوان است. اسم لايه را label بگذاريد.
    http://www.topupload.ir/images/yk1fkquq5p7f69xib8b0.jpg
    6.
    حال نوبت به درپوش ليوان رسيده است. ماننده مرحله بدنه ليوان عمل كنيد. از تصوير كمك بگيريد. سپس نام آن را lid بگذاريد.

    http://www.topupload.ir/images/yw0lpfxzbwz976zjeavg.jpg
    7.
    براي ايجاد سايه داخلي درب ، از بيضي پايين درب كپي گرفته و رنگ آن را به كد #adadad تغيير دهيد. سپس نام آن را lid_inside بگذاريد.

    http://www.topupload.ir/images/7xrwa1g7m04fv2qf7wkp.jpg
    8.
    حال نوبت به حلقه درب ليوان مي رسد. ماننده قبل از بيضي پايين درب كپي گرفته و مثل تصوير عمل كنيد. سپس اسم لايه را lid_ring بناميد.
    http://www.topupload.ir/images/vixp8ejk16307gmmsf.jpg
    9.
    خب تا اينجا ما بدنه كامل ليوان را طراحي كرده ايم. حال ميتوانيد با توجه به مقياس صفحه ، ليوان را تا جاييكه دوست داريد بزرگ كنيد.

    http://www.topupload.ir/images/vcel52eekzzkbh2akj.jpg
    10.
    خب حال به سراغ رنگ آميزي آن ميرويم. در بالاي لايه cup_body يك لايه ايجاد كنيد و سپس يك gradient fill به آن بدهيد و نام آن را gradient بناميد. سپس لايه جديد را با gradient fill با استفاده از Ctrl+E ادغام كرده و نسبت به لايه زيرين حالت ماسك بديد. ديگر لايه هارو خاموش كنيد.

    http://www.topupload.ir/images/08io1ss4mfe1o47tjql.jpg
    11.
    با استفاده از ابزار قلم يك قوس به زير ليوان با توجه به قوس كف ليوان بكشيد. سپس يك لايه بالاي لايه gradient fill ايجاد كنيد و نام آن را bottom_shadow بناميد.
    حال با استفاده از براش و رنگ مشكي ، يك سايه در راستاي ptch كشيده و سپس لايه را ماسك كنيد.
    http://www.topupload.ir/images/95qaxd32smcr43qxm52y.jpg

    12.
    براي درب ليوان از روش قبل استفاده كنيد . با اين فرق كه چون كناره هاي ليوان حالت قوس دارن ، اين لايت بايد قبل از ماسك كردن روي لايه ايجاد شود تا حالت خودش را از دست ندهد.
    http://www.topupload.ir/images/ircnzbal213xalq3flm.jpg
    13.
    خب به همان روش يا با يك براش ساده و رنگ سفيد ، يك سايه نيز به بالاي درپوش بدهيد و نام لايه را top_highlight بناميد. ، نوبت به سايه ها رسيد. مثل قبل سايه پايين درب را ايجاد كنيد و نام لايه را lid_bottom_shadow بناميد. سپس

    http://www.topupload.ir/images/j3jyfgipycipt4znwwhr.jpg
    14.
    يك لايه جديد بالاي لايه lid_ring ساخته و به آن gradient overlay بدهيد. سپس نام آن را lid_ring’s Gradient Fill بگذاريد.
    http://www.topupload.ir/images/1uulkvwvnv5kgisz9qb.jpg
    15.
    حال در زير لايه lid_rings در تصوير با استفاده از ابزار Pen Tool يك خطي نيمه رسم كنيد. يك لايه ايجاد كنيد و نام آن را bottom_shadow بناميد. سپس لايه را انتخاب كرده و با كمك براش و رنگ مشكي يك سايه به زير طرح ميدهيم. سپس يك لايه ديگر ايجاد كرده و نام آن را bottom_shadow_2 ناميده و با براشي كوچكتر و رنگ سفيد كمي سايه رو طبيعي تر كنيد.
    سپس مقدار opacity دو لايه را به 10 درصد كاهش دهيد و حالت ماسك را فعال كنيد.
    http://www.topupload.ir/images/xoezkhf12f4rbow8z4v.jpg

    16.
    دوباره يك path ديگر زير لايه lid rings بكشيد. حال يك لايه جديد بالاي لايه top_highlight در لايه lid_rings ايجاد كنيد و نام آن را lid_ring_bottom_shadow بناميد.
    مثل قبل با استفاده از براش سايه را اعمال كنيد. اما اينبار به منوي Filter > Blur > Gaussian blur رفته و Radius را روي 6 بگذاريد.سپس شفافيت لايه را روي 30درصد قرار بديد.
    از لايه فوق كپي بگيريد و نامش را به lid_ring_top_shadow تغيير دهيد. آنرا به بالاي قسمت lid_ring ببريد. ميزان شفافيت لايه را روي 18 درصد بگذاريد.سپس هر دو لايه را ماسك كنيد.
    http://www.topupload.ir/images/mg5su7apnm57v9em553.jpg

    17.
    بر روي لايه lid_inside راست كليك كرده و در بخش استيل به آن gradient overlay دهيد.

    tp://www.topupload.ir/images/5v4ur7eu3wksding7r.jpg
    18.
    حال نوبت به ايجاد سايه هاي قسمت برچسب ،ليوان است. يك path در زير قسمت انتهايي قسمت برچست كشيده و لايه جديدي را بالاي لايه bottom_shadow ايجاد كنيد.و نام آن را label_bottom_shadow بگذاريد.
    سپس مانند قبل سايه بدهيد. حال از لايه كپي گرفته و به نام label_bottom_shadow_2 تغييرش دهيد. شفافيت لايه قبلي را روي 10درصد بگذاريد. حال به لايه جديد رفته و به Filter > Blur > Gaussian blur مي رويم و ماتي را روي 10 ميگذاريم.
    شفافيت لايه را روي 40درصد قرار بديد. اين 2 لايه را ماسك كنيد.‌
    http://www.topupload.ir/images/dlnhups0k6wvxid7lhh.jpg

    19.
    دولايه جديد بالاي لايه label ايجاد كنيد و نام آنها را them gradient_left و gradient_right بناميد.
    آنها را نسبت به لايه lable ماسك كنيد. حال به لايه ها نسبت به قطر راست و چپ به ازاي هر لايه Gradient بدهيد. سپس مد اين دولايه رو روي Multiply قرار بدهيد.

    http://www.topupload.ir/images/sl8r2kndmzn5wv9yrh21.jpg
    20.
    براي اينكه قسمت برچسب ليوان طبيعي تر شود نياز داريم كمي برجستگي آن را زياد كنيم.
    براي اينكار ، يم paths به دو طرف طول ليوان خط مي كشيم. البته بالاي لايه هاي gradient. سپس آن را ماسك كرده و نامش را side_highlights مي ناميم.
    مثل دفعات قبلي با كمك براش كمي سايه سفيد به اين دو طرف ميديم. سپس مد لايه را روي Soft Light بگذاريد.

    http://www.topupload.ir/images/n53ly86g7q0l2poo3k.jpg
    21.
    خب نوبت به سايه زير درپوش ليوان مي رسد. ماننده مراحل قبل با استفاده از ابزار pen tool يك خط خميده كشيده و با كمك براش سايه را اعمال كنيد.
    منتها در ليست لايه ها ، بالاي لايه side_highlights لايه را ايجاد كنيد و نامش را lid_shadow بگذاريد. سپس ماسك كنيد.
    حال كمي حالت blur بدهيد به اندازه 10 . مد لايه را روي Multiply با شفافيت 25درصد بگذاريد.
    http://www.topupload.ir/images/5u80dzst9wg14927wbqq.jpg

    22.
    دقيقا مرحله 21 را تكرار كنيد براي سايه بالايي زير درپوش. نام لايه را lid_shadow_2 بناميد.

    http://www.topupload.ir/images/5v9gk3ffoscazfeeq02.jpg
    23.
    حالا نوبت به ايجاد برچسب روي ليوان مي رسيم. قبل از خواندن ادامه آموزش اول به تصوير نگاه كنيد تا تقريبا متوجه شود.
    خب ابتدا يك مستطيل بيشتر از عرض ليوان ميكشيم. سپس يك رنگ بهش ميديم كه مشخص شود. نامش را lable_print مي ناميم. براي ديدن زير مستطيل كمي شفافيت را پايين بياوريد.
    لايه را دقيقا بالاي لايه label قرار بديد كه لايه سايه ها بالاي آن باشد. سپس ماسك كنيد.
    روي لايه راست كليك كنيد و Convert to Smart Object را انتخاب كنيد.
    خب حال Ctrl+T را زده حالت Warp را فعال كنيد و مثل شكل اين مستطيل را به حالتي كه به دور ليوان چسبيده باشد در بياوريد.
    http://www.topupload.ir/images/918gn3xc362s0p6nzx.jpg

    24.
    روي لايه label_print راست كليك كرده و بر روي Edit Content كليك كنيد.
    در صفحه جديد پيشنمايشي از آن لايه بصورت باز در اختيار شما قرار داده مي وشد. حال پترن را به آن اعمال كنيد. سپس ذخيره كنيد. حال به صفحه اصلي برگشته و بر روي همان لايه راست كليك كنيد و تصويري كه ذخيره كرده ايم را جايگذين كنيد.

    البته اگر از اين روش نخواستيد استفاده كنيد. با همان روشي كه در شماره 23 ياد گرفته ايد ، برچسب را بر روي ليوان بچسبانيد.

    http://www.topupload.ir/images/t03lmwvyw1zaaqdaehzx.jpg
    25.
    براي زيبايي تر شدن كار ، من اين ايده را آموزش مي دهم.
    به صفحه جديدي كه لايه label_print را در آن داشتيم برگرديد. مثل تصوير يك متن يا چند متن ناقص بنويسيد.
    اين ديگر به سليقه خودتان بر ميگردد.

    http://www.topupload.ir/images/cph4xs9qfuvkknzpfxr.jpg
    26.
    جهت طبيعي تر شدن متن روي برچسب، يك لايه جديد بالاي لايه كلمه large coffee ايجاد كنيد و نام آن را gradient بناميد. حال با استفاده از ابزار gradient tool يك سايه مشكي از سمت چپ به وسط تصوير بكشيد.
    شفافيت لايه را روي 28درصد بگذاريد و نسبت به لايه متن ماسك كنيد.
    حال لايه جديدي بالاي آن ايجاد كنيد و highlight بناميد. مثل قبل تكرار كنيد با اين تفاوت كه از رنگ سفيد استفاده كنيد. سپس لايه را ماسك كنيد.
    براي ديگر متن ها هم به همين روش انجام دهيد.
    http://www.topupload.ir/images/g2mksqbzqqysnqff5bqu.jpg

    27.
    يك لايه جديد بالاي لايه پترن ايجاد كرده و نامش را highlight به ناميد.
    با استفاده از ابزار براش ، از وسط صفحه با رنگ سفيد يه خط بكشيد. سپس شفافيت لايه را 15درصد بگذاريد.
    از لايه كپي بگيريد و ماسك كنيد. با استفاده از ابزار Gradient از سياه به سفيد يه خط از پايين به بالا بكشيد. شفافيت لايه را روي 20درصد بگذاريد.

    خب حال ذخيره كنيد و اين را جايگزين لايه اصلي label_print در صفحه طرحمون بگذاريد.
    http://www.topupload.ir/images/cycv060oj9clpdclfze.jpg


    28.
    جهت نشان دادن حالت برجستگي بيشتر ، مد لايه side_highlights را روي Screen با شفافيت 70% قرار دهيد.

    http://www.topupload.ir/images/lth1mr30h4byz34zl98.jpg
    29.
    خب حال نوبت به سايه زير ليوان است.
    به لايه cup رفته و از زير ليوان يك كپي بگيريد و يك لايه جديد ايجاد كنيد. آن را كپي كنيد، نامش را shadow بناميد. اين لايه بايد بالاي لايه بكگراند باشد.
    به Filter > Blur > Motion blur و Gaussian blur. رفته و مثل تصوير تنظيمات را اعمال كنيد.
    از لايه كپي بگيريد. لايه اول را به اندازه 120درصد بكشيد و شفافيت آن را روي 20درصد بگذاريد.
    لايه دوم را به اندازه 80درصد بكشيد و شفافيت آن را روي 60درصد بگذاريد.
    http://www.topupload.ir/images/hwjsvy4mdkrlfc9wbbbz.jpg

    30.
    خب تا اينجاي كار ما اصل ليوان را به اتمام رسانده ايم.
    حال نوبت به طراحي پوستر ميرسد.
    تمام لايه هاي ليوان را داخل يك پوشه قرار بديد.اسمش را cup بناميد. يك كپي از آن بگيريد و كل پوشه را ادغام كنيد تا يك لايه شود. سپس مثل تصوير هر كجا كه خواستيد از آن كپي و در صفحه قرار بديد.
    همانطور كه ميدونيد. موقع فكوس كردن از يك تصوير در عكاسي ،شيئ هاي عقب تر تار مي شوند. خب براي اين كه طرح ما هم طبيعي شود . از طريق Filter > Blur > Lens با توجه به تنظيماتي كه در تصوير است . ليوان هاي عقب تر رو تار تر ميكنيم.‌

    http://www.topupload.ir/images/0w0fmh8pox9uvj1vgnjc.jpg
    31.
    هماطنور كه مي دونيد يك پوستر تبليغاتي زماني حرفه اي ميشود كه جزئيات نيز درش نمايش داده باشد. خب براي اين كار ما نياز به يك قاشق مخصوص براي اين ليوان قهوه داريم.
    با توجه به آموزش قبلي . يك قاشق را طراحي كنيد. نام آن را stirrer بناميد و بر روي لايه راست كليك كرده و Convert to
    Smart Object را انتخاب كنيد.
    حال اينجا به سليقه خودتان مربوط ميشود كه قاشق را به چه صورتي قرار دهيد. من با كمك Warp قاشق را بصورت خوابيده در كنار ليوان قار ميدهم.

    http://www.topupload.ir/images/q73oo858uypv0qvpsaxc.jpg
    32.
    من ميخواهم بافت چوب را به قاشق بدهم. ميتوانيد از تكسچر چوب استفاده كنيد. اما براي كساني كه اين تكسچر را ندارند. نحوه ساخت يك بافت چوب را آموزش مي دهم.
    مثل قسمت پوستر ،يك خروجي از قاشق بگيريد و در سند جديد باز شده . بالاي لايه قاشق يك لايه ايجاد كنيد و رنگ آن را #9f7948 بگذاريد.
    يك لايه جديد بالاي لايه رنگ ايجاد كنيد . نامش را grains بناميد. Filter > Render > Clouds را اعمال كنيد. سپس لايه را تا 400درصد بزرگ كنيد.
    حال Filter > Blur > Motion blur رفته و ماننده تصوير تنظيمات را اعمال كنيد.
    Image > Adjustments > Posterize رفته و ماننده تصوير تنظيمات را اعمال كنيد.
    سپس Ctrl+L را زده و تنظيمات را اعمال كنيد.
    نوبت به ساخت الياف رسيد. به Filter > Noise > Add Noise رفته و تنظيمات را اعمال كنيد. به Filter > Blur > Motion blur رفته و تنظيمات را اعمال كنيد.
    مد لايه را Multiply بگذاريد. براي طبيعي تر شدن از لايه grains كپي بگيريد و نامش را highlights بناميد.
    Ctrl+L را زده و تنظيمات آن را اعمال كرده و مد لايه را روي Screen و شفافيت را روي 50درصد بگذاريد.
    سه لايه ساخته شده را نسبت به لايه اصلي ماسك كنيد.
    http://www.topupload.ir/images/vtfw99fy487t0nuh24m.jpg

    33.
    خب يك متن نيز به قاشق اضافه كنيد . مثل تصوير.
    http://www.topupload.ir/images/jy1wlt3625u7rzp36t6r.jpg

    34.
    طرح را ذخيره كرده و به سند اصلي بر ميگرديم و طرح را به قاشق نسبت مي دهيم.
    حال نوبت به سايه هاي قاشق رسيده است. ابتدا بايد حجم به قاشق بدهيم. از لايه قاشق كپي گرفته بصورت مشكي زير قاشق قرار دهيد. يك سايه نيز با روش قبل زير قاشق اعمال كنيد. نام لايه هارا stirrer_side و stirrer_shadow بناميد.
    Ctrl+T زده و كمي لاسه مشكلي را نسب به قاشق فيكس كنيد تا حجم بگيرد.
    لايه stirre_side را انتخاب كنيد با استفاده از ابزار براش كمي دور هاي قاشق را طبيعي تر كنيد.
    سپس روي لايه 2بار كليك كرده و مطابق شكل تنظيمات رنگ را به آن بدهيد.
    لايه جديدي را بالاي لايه stirrer_side ايجاد كنيد. highlights بناميد و نسبت به stirrer_side ماسك كنيد.
    مثل مراحل قبل قسمت هاي برجسته گوشه هارا گرفته و مد لايه را روي Overlay بگذاريد.
    http://www.topupload.ir/images/cphhjr7c1t9haj45rwnb.jpg

    35.
    يك بار ديگر لايه جديد ايجاد كنيد با نام highlights بالاي لايه stirrer سپس ماسك كنيد.
    مثل تصوير ،در جاي مشخص شده براشي با ابعاد 1000 پيكسل بكشيد. و شفافيت لايه را روي 58درصد قرار دهيد.
    از لايه كپي گرفته و در زير آن قرار دهيد. مد آن را روي Overlay و شفافيت آن را روي 20% بگذاريد. كمي به سمت چب بكشيد.‌
    سپس به استيل لايه رفته و bevel and emboss را اعمال كنيد.

    http://www.topupload.ir/images/9s6jrht4uklldr5zxy6d.jpg
    36.
    لايه stirrer_shadow را انتخاب مرده و يك Motion blur و Gaussian blur به آن ميدهيم.

    http://img.cgpersian.com/files/526b7gkqlqs6bjmj8nss.jpg
    37.
    با استفاده از ابزار guide يك ارتفاع مشخص كنيد.
    يك لايه جديد ايجاد كرده در بالاي لايه بكگراند نامش را highlight گذاشته و يك Radial Gradient بزرگ نصب به وسط بكشيد.
    از لايه كپي گرفته. يكي را به نام highlight_bottom و ديگري را highlight_top بگذاريد. طوري كه نصب از بالا و نصف از پايين باشد. مثل تصوير.
    هر دو لايه را ماسك كنيد. شفافيت هارا تنظيم كنيد.

    http://www.topupload.ir/images/mj1z18ktpi4ct5v06x9l.jpg
    38.
    يك لايه جديد ايجاد كنيد و يك گردينت مانند تصوير اعمال كنيد. ماسك كرده و شفافيت لايه را 30درصد و نام لايه را low_light بگذاريد.

    http://www.topupload.ir/images/t8z0tte2rpw3ut1dl9uv.jpg
    39.
    خب كار ما تمام شد . با كمي خلاقيت مي توانيد پوستر خود را نهايي كنيد.

    http://www.topupload.ir/images/o8gyj4uvugrw9i3gfix.jpg


    پيروز باشيد.

    cgpersian.com ‏
     
    یک شخص از این تشکر کرد.