1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش افکت رویایی

شروع موضوع توسط minaaa ‏23/1/12 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    نرم افزار مورد استفاده: فتوشاپ
    مقدمه: رویای کردن تصویر یک نظره

    1- ابتدا تصویری رو که دوست دارید یک جلوه رویایی بهش بدید رو درps باز کنید.

    [​IMG]

    2- بخ منوی Image > Adjustments > Levels یا همون (ctrl+L) رو بزنید و کمی تصویر رو روشن تر کنید. بعد از اون از مسیر Image > Adjustments > Brightness/contrast هم رفته و از این قسمت هم تصویر رو کمی روشن کنید تا این تصویر رو داشته باشیم:

    [​IMG]

    3- حالا رنگ foreground رو مشکی و background رو سفید بزارید. سپس از مسیر Filter > Disort > Diffuse Glow رو اجرا کنید و تغییرات زیر رو در اون اعمال کنید.

    [​IMG]

    ( فقط یه نکته کوچیک رو بگم؛ اگه رنگ تصویر سیاه شد به خاطر اینه که رنگ foreground و background رو اشتباه گذاشتید، اونجا رو دقت کنید درست میشه)

    4- خب اینم نتیجه ی کار:

    [​IMG]



    cgpersian.com