1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش نحوه نوشتن تکست با استایل ویستا

شروع موضوع توسط minaaa ‏22/1/12 در انجمن مقالات آموزشی

1. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113
    مرحله اول:

برای شروع یک فایل جدید(Ctrl+N) به اندازه 420*600 پیکسل ایجاد کنید و رنگ پس زمینه را با کمک ابزار(G) gradient و با استفاده از رنگ های #23849e و #03675b رنگ کنید.

مرحله دوم:

یک لایه جدید درست کنید و با استفاده از ابزار(G) gradient که بر روی radial gradient تنظیم شده با رنگ #023d3f (#023d3f به بی رنگ ) قسمت پایین سمت چپ رو یک مقدار سیاه تر می کنیم. همانند شکل زیر:

مرحله سوم:
    حالا با استفاده از ابراز تکست (T) کلمه مورد نظرتون رو بنویسید، من تو این آموزش از فونت (Adobe Caslon) استفاده کردم با رنگ #023d3f.

مرحله چهارم:

تو این مرحله به وسیله تنظیمات استایت لایه (layer styles) سعی می کنیم که کلمه ای رو که نوشتیم شیشه ای و زیبا کنیم برای این کار می تونید از شکلهای زیر کمک بگیرید

تا اینجا نتیجه کارمون باید شبیه عکس زیر شده باشه:

مرحله پنجم:

حالا وقت این رسیده که نوشته مون رو یک مقدار براق کنیم، یک لایه جدید درست کنید و کلمه رو انتخاب کنید. برای این کار کلید Ctrl رو نگه داشته و برروی آیکون لایه ای که کلمه رو نوشتیم تو پالت لایه ها کلیک کنید.

مرحله ششم:

حالا قسمت پایین انتخاب مون رو به صورت بیضی شکل از انتخاب در میاریم برای این کار ابزار انتخاب بیضی شکل(elliptical marquee tool) رو انتخاب کرده و در حین اینکه کلید (Alt)رو نگه داشتیم یک قسمت بیضی شکل رو از انتخاب در میاریم همانند شکل زیر:

2. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : آموزش نحوه نوشتن تکست با استایل ویستا

مرحله هفتم:

ابزار gradient خطی رو انتخاب کرده و و قسمت انتخاب شده رو با تنظیمات رنگ سفید به شفاف (white to transparent) از بالا به پایین رنگ کنید و شفافیت (opacity) لایه رو بزارید رو 75% .

اینم از نتیجه پایانی کارمون:

که البته من قسمت پایین سمت چپ رو با استفاده از رنگ #d7fa7b و نکته های که توی مرحله دوم یاد گرفتیم یک مقدار زرد کردم که بیشتر شبیه استایل ویستا بشه