1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طراحی یک تایپوگرافی سه بعدی شیشه ای

شروع موضوع توسط minaaa ‏22/1/12 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    {سطح: حرفه ای}

    [​IMG]

    نرم افزارهای مورد استفاده : Illustrator and Photoshop
    زمان : 2 ساعت


    مقدمه

    حالا که توی فروم مسابقه ی تایپوگرافی گذاشته شده ، یاد گرفتن این آموزش خالی از لطف نیست.
    توی این آموزش یاد می گیریم که چجوری با اسفاده از Illustrator و Photoshop یک تایپوگرافی سه بعدی شیشه ای درست کنیم . شما می تونید به جای لوگوی استفاده شده در این آموزش از هر لوگو ، شکل و یا نوشته ی دیگر استفاده کنید.



    1- لوگوی خودتون رو در ایلاستریتور باز کنید و در صفحه Import تنظیمات زیر رو اعمال کنید و مود رنگ رو RGB بگذارید.

    [​IMG]


    2- لوگوی ما گرادیانت دارد شما هم با استفاده از تنظیمات زیر یک گرادیانت ساده به اون بدید.

    [​IMG]


    3- یادتون نره کار کردن با پانل لایه ها خیلی مهمه . ما لوگو رو در لایه ی LOGO FRONT A و آدرس سایت رو در لایه ی SLOGAN FRONT A قرار دادیم.

    [​IMG]


    4- از هر دو لایه کپی بگیرید برای این کار به مسیر layer panel > duplicate بروید و نام لایه ها را به LOGO FRONT B و SLOGAN FRONT B تغییر بدبد.

    [​IMG]


    5- دو لایه ی جدید رو به پایین لایه ی FRONT A ببرید.

    [​IMG]


    6- چهار لایه رو انتخاب کنید و distortion رو 17 بزارید.

    [​IMG]


    7- مقدار rotation رو هم 17 بزارید.

    [​IMG]


    8- لایه ی FRONT A رو پنهان کنید.

    [​IMG]



    9- لایه ی LOGO FRONT B رو انتخاب کنید و fill رو از گرادیانت به solid تغییر بدبد.

    [​IMG]


    10- با کلیک کردن بر روی آیکن استروک اون رو پاک کنید .

    [​IMG]


    11-رنگ لایه ی SLOGAN FRONT B از گرادیانت به Solid تغییر بدید.

    [​IMG]



    12- لایه های LOGO FRONT B و SLOGAN FRONT B رو انتخاب کنید و رنگ اون ها رو به RGB 77-77-77 تغییر بدبد.دوباره از اون ها کپی بگیرید ( panel > duplicate ) با استفاده از پانل Transform مقدارX: 50 و Y: +29 رو به اونا بدید سپس رنگ RGB 139-142-141 رو به اونا بدید.

    [​IMG]


    13- به مسیر Object > Blend > Blend Options بروید و مقدار specified رو 50 بزارید سپس دو لوگو رو انتخاب می کنیم و به مسیر Object > Blend > Make می رویم ، همین کار رو برای آدرس سایت هم میکنیم.

    [​IMG]

    14- پس از این کار لایه های کپی گرفته شده رو پاک میکنیم.

    [​IMG]


    15- لایه های LOGO FRONT A and SLOGAN FRONT A رو فعال کنید. حالا همه چیز برای فتوشاپ آماده است.

    [​IMG]


    16- لایه ها رو یکی یکی انتخاب کنید و Cut کنید و در یک سند 1200x1200px در فتوشاپ Past کنید.

    [​IMG]


    17- پس از اینکه تک تک لایه ها رو Past کردید تمام لایه ها رو در ایلاستریتور کپی کنید سپس در فتوشاپ Past کنید ونام آن را RIF کنید.این لایه رو زیر همه ی لایه ها قرار بدید ، از این لایه برای درس قرار دادن لایه های دیگر بر رو هم استفاده مکنیم.

    [​IMG]


    18- برای سریع تر شدن کار به View > Snap بروید و آن رافعال کنید.

    [​IMG]

    19- پس از چیدن لایه ها لایه ی RIF رو پاک کنید.

    [​IMG]