{سطح: متوسط} نرم افزار:Photoshop CS فایلهای پیوستی :ندارد مقدمه : در این آموزش یاد می گیرید که چگونه با تکنیکی ساده یک نوشته کرک دار ( شبیه چمن هم هست) بسازید. 1- برای شروع یک سسند جدید در اندازه های 500*1100 پیکسل بسازید وباقهوه ای پر کنید. من از radial gradient استفاده کردم. 2- ابزار Type (T) رو انتخاب کنید و از یک فونت Bold استفاده کنید . من فونت Arial Black با رنگ #232B1E رو انتخاب کردم. 3- خوب حالا بر روی لایه فونت کلیک راست کرده و Rasterize Type رو انتخاب کنید. 4- برای اینکه لبه های تیز رو گرد کنیم به مسیر Filter>Noise>Median رفته و اون رو 14 px بزارید . 5- رنگ های پس زمینه و پیش زمینه رو مثل شکل زیر انتخاب کنید (برای درست کردن براش) 6- حالا می خواهیم یک مقدار کرک به کار اضافه کنیم برای اینکار به یک براش نیاز داریم برای اینکار پنل براش رو باز کنید (F5) و تنظیمات زیر رو اعمال کنید . توی این عکس از این براش استفاده کردیم ( اما این عکس رو با تبلت کشیدیم) اگر تبلت ندارید در brush settings به Shape Dynamics رفته و Size Jitter رو Fade با مقدار 35 بذارید. 7- لایه جدیدی بسازید و اسم اون رو Fuzz Outside بذارید و کشیدن کرک(چمن) رو شروع کنید . از لبه شروع کنید و رو به بیرون بکشید. روی لبه های حرف رو بکشید. این کار رو برای تمام حرف ها انجام بدبد. 8- یک لایه جدید با نام Fuzz Middle بسازید و رنگ بکگراند رو به سبز روشنت تغییر بدید ، شروع به کشیدن خط های کوتاه تر درون هر حرف کنید . این کار رو برای تمام حرف ها انجام بدبد. 9- یک لایه جدید با نام Fuzz Inside بسازید . و درون تمام حرف ها خط های کوتاه تر بکشید نیازی نیست تعداد زیادی خط بکشید 10- لایه متن رو انتخاب کنید و 3 پیکسل Gaussian Blur به اون بدید 11- حالا مثل شکل به کار Noise: 38% و 1.3 پیکسل Gaussian Blur اضافه کنید .Ctrl+L زو بزنید و کمی کنتراست نویز رو بیشتر کنید به لایه متن سایه اضافه کنید. حالا طرح شما باید یه چیزی مثل شکل زیر باشه 12- می توانید برای بهتر شدن کار به اون هایلایت بدید برای این کار از لایه های کرک (چمن) کپی بگیرید اونا رو انتخاب کنید و یکی کنید(CTRL+E) 13- لایه جدیدی با نام Highlights بسازید و با رنگ سفید قسمت های مورد نظر رو هایلایت بدید. 14- Blending Mode این لایه رو به Overlay تغییر بدید یک clipping layer به لایه جدید مرج شده بدید 15- در آخر به لایه Highlights ،فیلتر Gaussian Blur بدید. منبع: Tutorial9