1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

.: آموزش نگارگری یک دختر :.

شروع موضوع توسط minaaa ‏22/1/12 در انجمن مقالات آموزشی

1. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113
    1- بند انگشتی ها ! این نخستین راهی هست که من برای پیدا کردن جایگاه نگاره ام می روم.یک برگه 8 اینچ در 10 اینچ 400 dpi بسازید.و کشیدن اسکچ را با یکی از براش های استاندارد آغاز کنید. Opacity را 50% بگذارید( با رنگ مشکی ). من بیشتر این کارها را دیجیتالی انجام می دهم ، اما گاهی دوست دارم بر روی کاغذ بکشم.این مهم نیست.

با ارزش ترین چیز کشیدن یک بند انگشتی با ساختار و جایگاه خوب هست.آن را آزاد و ساده بکشید و نگران ریزگان ( جزییات ) نباشید.اگر این بند انگشتی ها را رنگ کنید ، جلوه ای نیرومند دارند؟می توانید گمان کنید چه شکلی می شود؟ این ها پرسش های ارزشمندی هستن و اگر پاسختان " بله " هست شما می توانید به گام دوم بروید.

2- اکنون ، من یک بند انگشتی خوب پیدا کردم کم دوست دارم روی آن کار کنم.اکنون یک لایه ی ساختم و نام آن را "Sketch." گذاشتم همچنین ، بندانگشتی ها را در لایه ای به نام "Thumbs." گذاشتم.
    من برای هر نگارش ( version ) از نگاره یک لایه ی نو می سازم سپس می توانم دگرگونی ها را انجام دهم.نام این لایه "Ver_01." است و من بندانگشتی را به اندازه ای که می خواهم روی آن کار کنم بزرگ می کنم.در اینجا ، ریزگان بیشتری به آن می دهم ، این گامی است که شما یکی را انتخاب می کنید. من از این یکی خوشم اومد.

3- یک لایه ی نو با نام "Ver_02." ساختم.ریخت مو را کشیدم ، همچنین دست ها و تفنگ را گذاشتم. نخست فکر کردم با دو تفنگ چشمگیر می شود ، اما این گونه نشد.همچنین می خواستم جای دست ها را به گونه ای دیگر بکشم.

یادتون باشه همیشه با کشیدنتان سرگرم شوید. اما تلاش کنید چیزهای تازه یاد بیازمایید.در این گام در زمینه چیزی نمی کشیم.
    اکنون من نگاره ی آغازین را کشیدم. در گام پسین ریزگان را به آن می افزاییم.

4- با دیگر لایه ای تازه با نام "Ver_03." می سازیم و کار های نهایی مانند ریزگان كمربند ، تفنگ و چشم ها را انجام می دهیم.

5- لایه ای با نام "Linework." بسازید. من با ابزار Pen Tool (P) کار می کنم . تا چند سال از کار کردن با آن سرباز زدم.برای این بود که کار کردن با آن را به درستی نمی دانستم.ولی اکنون چگونگی بکارگیری از آن را نمی دانم و بدون آن چگونه سر کنم.ابزار Pen را انتخاب کنید و هشیار باشید که Paths انتخاب باشد نه Shape Layers .همچنین ببینید لایه گزینش شده شده باشد.من یک action برای stroke از path و پاک کردن پس از آن ساخته ام. این کار را آسان تر می کند.شما می توانید به کمک brush options اندازه فشار ( pressure ) استروک را کنترل کنید.

در پایین پایان این کار را می بینید.برخی از ریزگان دست را پاک کردم و کمی به مو و تفنگ افزودم.اکنون نوبت رنگ آمیزی است.

6- خب این آسان ترین گام است.با رنگ دلخواه رنگ آمیزی کنید.لایه ای به نام "Base" بسازید و رنگ آمیزی کنید.این لایه لایه ی پایینی خواهد بود.تننها لایه ی پایین تر از این لایه ، پس زمینه است.من در این گام رنگ زمینه ام را خاکستری می کنم.این کار کمک می کند تا رنگ ها را بهتر دیده شوند.

7- سای ها را در لایه ای به نام "Darks."می کشیم.این کار موجب می شود اگر نیاز بود ذگرگونی ایجاد کنیم. من هیچگاه سایه ها را در نخستین تلاشم به نگاره نمی چسبانم.پس از کشیدن نور دیدم برای هماهنگی سایه ها از Hue/Saturation tool (Command + U) کمک گرفتم.

من از آمیختن ابزار Gradient (G) و Brush ([​IMG] با هم کمک می گیرم ( همانگونه که در بالا دید ) تا پی آمد آن چیزی باشد که می خواهم.همچنین اگر نیاز بود با opacity و hardness براش بازی می کنم تا به نرمی دلخواهم برسم.

8- لایه ی جدید می سازیم و نام آن را "Lights" و بالای لایه ی سایه ها می گذاریم ، از همان تکنسک هایی که برای نور بهره بردیم اینجا نیز کمک می گیریم.

9- اکنون می خواهم یک لایه ی بازتاب بسازم یک لایه با نام "Reflect." می سازیم. می خواهم رنگ صورتی را بکار ببرم، این رنگ با لباس ها خوب جور می شود.من از standard Brush ([​IMG] با softness ناچیز کمک گرفتم.

10- کم و بیش کار رو به پایان است.تنها فزودن کمی ریزگان و پس زمینه .هنگامی که کار من به پایان می رسد دوست دارم که خط های مشکی را پاک کنم و خط های رنگی بکشم.
    پس کاری که می کنم این است ، بر روی لایه ی “Line” کلید CRTL را فشار می دهیم و لایه ای به نام "colored line." می سازیم.سپس لایه ی خط مشکی را پنهان می کنم و کشیدن رنگ را آغاز می کنیم.

11- در گام پایانی هستیم.اکنون به آن یک زمینه افزودم و به جای رنگ خاکستری یک رنگ یکپارچه گذاشتم.
    دورادور کاراکتر را یک خط سفید گذاشتم ، برای این کار از فایل کپی گرفتم و آن ها را یکی کردم (Command + E) سپس آن را گزینش کردم(Command-click) و به رفتمSelect > Modify > Expand شماره Pixel را بنویسید ، من 2 پیکسل گذاشتم. در یک لایه ی تازه (Alt + Enter)را زدم تا رنگ شود.سپس (Shift-click) و آن را به فایل پیشین برگرداندم .( می توانید این کار را با کپی کردن لایه ها نیز انجام هید )

تلاش کردم این آموزش ساده بماند و ابزاری که به کار بردم Pen و standard brush و undo های فراوان بود .