حدیث عشق تو... (مناجات) (دانلــود) حرف دل یک کلامه که فقط حسین آقامه (شور) (دانلــود) کربوبلا آبرومه،دیدنه تو آرزومه (سنگین) (دانلــود) ای علینین قوی صف شکن اوغلی... (سنگین،آذری و فارسی) (دانلــود) بیمه ی عمرمه حسین،عشق شما تو خونم،آقا تو خونم (شور) (دانلــود)
پاسخ : دانلودفایل های صوتی مذهبی رو چشام دونه ی الماس... (مناجات) (دانلود) گجه لر باخارام عکسیوه آغلارام حسین جان (مناجات،آذری) (دانلود) چون بو قیز جلوه ی نور کرم فاطمه دی... (سینه سنتی،آذری) (دانلود) میسوزم میسازم من یه کربلا میخوام (سنگین) (دانلود) گوش بکنید داره میاد یه کاروون از مدینه (شور زمینه) (دانلود) دیگه درمونده شدم این همه افترا بسه (زمینه) (دانلود) محتاجم محتاجم ،محتاجم حسینه (شور،آذری) (دانلود) دلبره دلها ابلفضل... (شور) (دانلود) ماه بنی هاشم آقا... (شور،آذری) (دانلود)
پاسخ : دانلودفایل های صوتی مذهبی مراسم شب پنجم محرم مجمع زینبیون زنجان یا حسین ای شه خوبان ، دردیمیزه ایله درمان (شور،آذری) (دانلود)
پاسخ : دانلودفایل های صوتی مذهبی جونمو میخری یا نه... (شور) (دانلود) کربلایی سجاد عینلو به ما میگن دیوونه... (شور) (دانلود) کربلایی حسین عینی فرد اگه من روزی هزار بار بمیرم... (شور) (دانلود) کربلایی حسین عینی فرد یا ابلفضل که میگم... (شور) (دانلود) کربلایی حسین عینی فرد نمیگم نوکر هستم،نمیگم با تو مستم (شور) (دانلود) کربلایی سجاد عینلو
پاسخ : دانلودفایل های صوتی مذهبی ای تمام آرزویم... (مناجات) (دانلود) کربلایی سجاد عینلو ضریح و حرمت دیدنی... (زمینه) (دانلود) کربلایی سجاد عینلو جونمو میخری یا نه... (شور) (دانلود) کربلایی سجاد عینلو به ما میگن دیوونه... (شور) (دانلود) کربلایی حسین عینی فرد آچ گوزلرون گلدیم آخا... (سنگین،آذری) (دانلود) کربلایی حسین عینی فرد وقف اربابمه سینه و دست و سرم.. (سنگین) (دانلود) کربلایی حسین عینی فرد یا ابلفضل ذکر نامت... (سنگین) (دانلود) کربلایی سجاد عینلو شیعه ی راه علی ام... (سنگین تیز) (دانلود) کربلایی حسین عینی فرد اگه من روزی هزار بار بمیرم... (شور) (دانلود) کربلایی حسین عینی فرد یا ابلفضل که میگم عشقو از سر میگیرم... (شور) (دانلود) کربلایی حسین عینی فرد نمیگم نوکرم هستم،نمیگم با تو مستم (شور) (دانلود) کربلایی سجاد عینلو نفس راحته منه... (زمینه،روضه) (دانلود) کربلایی حسین عینی فرد