1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

نحوه ايجاد بخشي برجسته در زمينه اي تار با استفاده از فتوشاپ

شروع موضوع توسط minaaa ‏20/1/12 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    روش هاي موثر بسياري براي جلب توجه بر قسمت هاي خاصي از يك طرح (تصوير) وجود دارد. در اين پست كه از سايت myinkblog.com انتخاب شده است، قصد داريم به شما روش سريع و آساني براي ايجاد بخشي برجسته و هايلايت درون پس زمينه اي مبهم و محو آموزش دهيم. كاربرد اين آموزش بيشتر هنگامي است كه مي خواهيم توجه را بر روي قسمتي خاص از يك تصوير معطوف كنيم. در اينجا از تصوير منظره اي كه در زير مشاهده مي كنيد استفاده شده است اما شما هر طور كه مايل هستيد مي توانيد تصوير مورد نظرتان را برگزينيد.

    توجه نماييد كه اصل اين آموزش براي سيستم عامل مك نوشته شده و براي تبديل كردن آن به ويندوز كافي است هر كجا از كليد Cmd (Command) نام برده شده، شما به جاي آن از كليد معادلش در ويندوز يعني Ctrl استفاده نماييد. به همين راحتي!


    گام 01: Open & Duplicate (باز كردن تصوير و كپي لايه پس زمينه)

    تصويرتان را در فتوشاپ باز كرده و لايه پس زمينه (Background) را به وسيله انتخاب آن در پالت لايه ها و فشردن كليدهاي "cmd + j" كپي (Duplicate) كنيد.


    [​IMG]



    گام 02: Gaussian Blur

    به تصويرتان Gaussian blur را با شعاع (Radius) 5 تا 10 پيكسل اضافه كنيد. به اين منظور به مسير Filter->Blur->Gaussian Blur برويد.

    [​IMG]



    گام 03: Layer Mask

    به لايه تار شده (Blurred) يك Layer Mask را اضافه كنيد (Layer->Layer Mask->Reveal All). در ادامه از پالت ابزار، ابزار Elliptical Marquee را انتخاب كرده و يك دايره در اطراف قسمتي كه مي خواهيد متمايز شود، رسم كنيد. براي اينكه يك دايره كامل رسم كنيد در هنگامي كه مشغول كشيدن دايره هستيد كليد Shift را نيز همزمان نگاه داريد. مجددا بررسي نماييد كه لايه ماسك تان در حالت انتخاب قرار داشته باشد و در ادامه قسمت انتخاب شده (Selection) را با رفتن به منوي Edit->Fill و انتخاب رنگ مشكي، با رنگ مشكي پر كنيد.

    [​IMG]



    [​IMG]



    گام 04: White Stroke

    سلكشن را هنوز هم در حالت انتخاب نگه داريد، براي Stroke و Shadow (سايه) به نياز خواهيد داشت. اگر دايره تان را از حالت انتخاب خارج كرده باشيد بهترين روش براي انتخاب مجدد آن فشردن كليد Cmd و كليك بر روي Mask و در ادامه انتخاب Inverse (shift + cmd + I) مي باشد. لايه جديدي را در بالاي پالت لايه ها ايجاد كنيد (Layer->New->Layer). حال، در منوي Edit بر روي Stroke كليك كرده و مقادير آن را اينگونه تنظيم نماييد: عرض: 4 پيكسل- رنگ: سفيد. در انتها بر روي كليد OK كليك كنيد.

    [​IMG]



    [​IMG]



    گام 05: Shadow

    لايه جديدي ايجاد كنيد و آن را دقيقا زير لايه Stroke سفيد رنگي كه ايجاد كرده ايد قرار دهيد. Stroke ديگري اضافه كنيد و اين بار عرضش را 6 پيكسل و رنگش را مشكي قرار دهيد.

    [​IMG]



    گام 06: Blur The Shadow (محو كردن سايه)

    براي ملايم كردن سايه، به Stroke مشكي Gaussian blur را اضافه كنيد. شما مي توانيد Gaussian blur را از طريق فيلترها اضافه نموده و يا تنها با فشردن كليد هاي "Cmd + f" آخرين فيلتري كه استفاده كرده ايد (كه در اينجا Gaussian blur مي باشد) را تكرار كنيد. براي ملايم تر شدن سايه، دكمه هاي "Cmd + f" را دو بار فشار مي دهيم.

    [​IMG]



    گام 07: Finishing Touches (آخرين دستكاري ها)

    در اين آخرين مرحله، يك علامت فلاش سطحي و متني كوتاه را اضافه مي كنيم. به هر دوي آن ها (متن و فلش) يك سايه برجسته (drop shadow) بسيار ملايم را نيز اضافه مي نماييم. در ادامه نتيجه نهايي را مي توانيد مشاهده كنيد:

    [​IMG]




    ترجمه: IRTutorial.IR


    منبع: MyInkBlog