پاسخ : عکس/ عاقبت گلشیفته فراهانی اخه این عکس به نظرتون خیلی مسخره نیست؟ بابا بیخیال شوهرش بهایی هم اگه بود چون اینها تو ایران با هم ازدواج کردن مسلمون شده و ازدواج کردن خیلی ها تو ایران از حجاب متنفرن فکر نمی کنم گذاشتن این چیزها تو یه سایتی که برای همه هست کار درستی باشه هر کس اعتقاد خودشو داره و روز حساب هر کس رو به خاطر کارهایی که کرده حساب و کتاب می کنن شماها نمی خواد اون رو محکوم به آتش بکنین
پاسخ : عکس/ عاقبت گلشیفته فراهانی طاووس عزیز من خودم موافقه حرف شما هستم و همه جا هم تو نظرات گفتم که به خودش مربوطه من مصاحبه اشو گذاشتم و هیچ قضاوتی هم نکردم و خواستم دوستانی که مخالف این کارشن بخونن و بفهمن که خودش دوست داشته اینکارو بکنه پس به ما مربوطی نیست ببینید من میدونم که فقط و فقط اختیار خودش نیست چرا تو فیلم فقط گلشیفته است که تقریبا کامل بالای بدنش دیده میشه یه چیزایی هست ولی بازم به نظر من به خودش مربوطه
پاسخ : عکس/ عاقبت گلشیفته فراهانی کجای عکس مسخره هست؟ بحث روزه! چرافکرمیکنی گزاشتن این عکس کاردرستی نیست؟ الان هرسایت خبروبزنی غیرممکنه انعکاس این کارفراهانی نباشه؟ ما هم چون سایت به روزوآپدیتی هستیم پس به نظرمن گزاشتن این عکس مسخره نمی تونه باشه.
پاسخ : عکس/ عاقبت گلشیفته فراهانی واااااااااااااای ول کنید این گلشیفته رو به خودش مربوطه ما که عکس هاش رو دیدیم آبروی خودش و خوونوادش رفته به ما چه ربطی داره
پاسخ : عکس/ عاقبت گلشیفته فراهانی منظورم این نبود که چرا این سایت رو گذاشتین کلا این عکس رو گفتم که عکس مسخره ای هستش که با اتیش و چیزهای دیگه قاطیش کردن محمد جان من کاملا با حرفت موافقم اما باز هم می گم هیچ دلیلی برای رفتن ابروش نیست این خودش می دونه که چقدر طرفدار داره پس از این کارش هدفی داشته یه کم با دید باز نگاه کنین بچه ها به مسائل این رو جدی می گم