پاسخ : راهنمایی بازی cities xl 2012 سلام من چند تا سوال دارم: جاهایی که عکس پول میاد روش یعنی چه و باید چی کار کرد؟ 2.کار قسمت Trade چیست؟ 3.اگر یه چیزی مثه نفت گرون بشه یا ... چطوری میشه قیمتشو پایین و بالا کرد؟ خواهشا زود جواب بدید... ممنون
پاسخ : راهنمایی بازی cities xl 2012 یه توصیه : اول یاد بگیر بعد بازی کن ناراحت نشییا ببین اینا کمکت میکنه: در جواب به اینکه چرا پولت منفی شده باید بگم که باید یه توازنی بین شهروندات و کار اونها برقرار کنی!براشهروندات سرویس های مختلف شهری بزاری مث بیمارستان مدرسه آتش نشانی و .......و البته مکان های تفریحی (leasure)..... باید مکان های اداری بزاری.... باید مکانهای تجاری برای خرید بزاری (اونا که زمینه آبی دارن)تا رضایت مردمتو ببری بالا!!!!تا بیان تو شهرت ساکن شن!و تو براشون شهرک های صنعتی درس کنی و از طریق مالیات و غیره پول دراری!ولی هر سرویسی که برا مردم میزاری یه پولی از درامد هات کم میکنه که بهش میگن (expenses)و تو تنها کاری که باید بکنی همین کاریه که درامدهات همیشه از مخارجت بالاتر باشه!در کل خیلی پیچیده تر از این حرفاست باید منوها و فیلترها و ترید و تجارت بازی رو بلد باشی!من خودم چند تا شهره دو و نیم میلیونی درس کردم!!!اگر سوالی داشتی حتما بپرس .....این بازی بینظیره!:thumbsupsmileyanim:
پاسخ : راهنمایی بازی cities xl 2012 اقا سلام در مورد cities xl سوال دارم ممنون میشم جواب بدی گزینه ی nearby passengers service و quality of life چه چیزهایی بستگی داره
پاسخ : راهنمایی بازی cities xl 2012 سلام از راهنمای بازی برو مشکلت حل میشه دانلود راهنما حجم : 5مگ شامل : 2 راهنما زبان : انگلیش
سلام اگه میشه بگید چطور میشه ساختمان هایی مـل برج ایفل یا مجسمه ی مسیح و... رو بسازم برای ساخت به چه چیزایی نیازه لطفا کمک کنید.
سلام اگه میشه بگید چطور میشه ساختمان هایی مـل برج ایفل یا مجسمه ی مسیح و... رو بسازم برای ساخت به چه چیزایی نیازه لطفا کمک کنید.و آیا در همه ی ورژن های بازی به یک صورته . باتشکر
سلام خوبین ؟ یه آموزی در این مورد هست که کامل توضیح داده ... Cities XL 2012 Mega Structures من وقتشو ندارم الان بررسیش کنم فعلا خودتون ببینید مشکلی بود ازم بپرسید .. یا علی