1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ساخت گوي شيشه اي....

شروع موضوع توسط minaaa ‏11/12/11 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    امروز ميخوايم از اين گوي هاي خوشگل درست كنيم:



    [​IMG]



    1- براي شروع يك دايره رسم كنيد و مثل عكس زير با گرادينت به صورت عمودي بهش رنگ بدين.





    [​IMG]



    2- يك لايه جديد ايجاد كنيد و يك بيضي رسم كنيد.



    [​IMG]



    3- مانند عكس زير يك بيضي با ابزار انتخاب بكشيد و از اين مسير Select > Feather لبه هاي آنرا به مقدار 30 پيكسل نرم كنيد. بعد كليد Delete را بزنيد تا مقداري از اون شكل بيضي سفد رنگ پاك شود (مثل عكس زير)



    [​IMG]



    4- حال مقدار opacity لايه را كم كنيد تا بيضي سفيد كمي كمرنگ تر شود (مثل
    عكس) فقط نميدونم چرا توي عكس مقدار opacity رو كم نكرده!!!!!! انگاري
    يادش رفته!!



    [​IMG]



    5- يك لايه جديد زير لايه‌ي بيضي سفيد ايجاد كنيد(طبق عكس) و رنگشو سياه كنيد:



    [​IMG]



    6- حالا كمي فيلتر بلور بهش بدين با مقدار 2.8 پيكسل. Filter > Blur > Gaussian Blur



    [​IMG]



    [​IMG]



    8- يك لايه جديد زير لايه بيضي سياه رنگ ايجاد كنيد و يك بيضي رسم كنيد و رنگشو آبي كنين



    [​IMG]



    9- اينم بلورش كنين و مقدارش رو 9.0 پيكسل بزاريد.



    [​IMG]



    10- لايه بيضي سياه رنگ (توضيح شماره 5) كه بلورش كرديم و توي شكل اسمش orb-bottom هست.(در قسمت لايه ها)

    ازش يك كپي بگيريد!! براي اينكار كليد Ctrl+J رو بزنيد خودش از همون لايه
    يك كپي ايجاد ميكنه. (كه الان توي عكس اسم لايه جديد كه ايجاد كرده تغيير
    داده به orb-shadow





    [​IMG]



    و شما لايه جديد (يعني orb-shadow) رو بكشيد بياريد پايين لايه Orb-bg دقيقا مثل عكس:



    [​IMG]



    11- كليد Ctrl را نگه داريد و بر روي عكس لايه Orb-bg كليك كنيد تا Select شود. حالا محدوده انتخاب شده را برعكس كنيد. Select > Inverse



    حالا لايه over-glow را انتخاب كنيد و كليد Delete را بزنيد. لايه orb-bottom هم همينطور ( طبق عكس)



    [​IMG] [​IMG]



    12- حالا كليد Ctrl را نگه داريد و بر روي عكس لايه Orb-bottom كليك كنيد تا Select شود. و به اين آدرس برويد Select > Feather و مقدار آنرا برابر 30 پيكسل تعيين كنيد.

    و بر روي همون لايه Orb-bottom كليد Delete را بزنيد تا مثل عكس زير شود:



    [​IMG]



    و تمام!



    [​IMG]