1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

تبلت ۱۰۰ دلاری چینی با جدیدترین سیستم عامل اندروئید

شروع موضوع توسط AleX ‏10/12/11 در انجمن تبلت ها

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانشجو
    سرانجام گوگل در یک اتفاق غیر منتظره اولین تبلتی که به نسخه ۴ آندروید یا همان بستنی حصیری مجهز است روی یک تبلت ۱۰۰ دلاری چینی به اجرا در آورد.این تبلت ۷ اینچی در بازارهای آمریکا هم قرار است به فروش برسد.
    بر اساس تکنولوژی Mips و ریزپردانده Ingenic چینی ها یک تراشه جدید ساختند که به ساخت اولین تبلت با نسخه ۴ آندروید کمک کرده است.

​

اندی روبین معاون بخش موبایل گوگل در این باره گفته است:

من مشتاق به ورود اولین تبلت آندروید ۴ مبتنی بر تکنولوژی MIPS در فروشگاه ها هستم.قیمت کم و کارآیی بالای این تبلت به سود مشتریان موبایل است و تحولات به وجود آمده در درایو های آندروید را نشان می دهد.رقابت در این عرصه به سود مشتریان سرتاسر جهان خواهد بود.
    این تبلت هم اکنون در بازارهای چین و سایت ainovo عرضه شده است و قرار است در کشورهای دیگر تحت چند ماه آینده به عرضه گذاشته شود.
    حتی قرار است سایز های ۸ و ۹ اینچی آن نیز ساخته شود.
    از مشخصات اصلی این تبلت می توان به یک پردازنده یک گیگاهرتزی مبتنی بر Ingenic’s MIPS,یک کارت گرافیک Vivante GC860,دوربین جلو و عقب,یک صفحه چند لمسی ۷ اینچی,وافای و پورت های یو اس بی۲, HDMI 1.3 و یک پورت برای کارت های حافظه SD اشاره کرد.
    به نظر من مشخصات این تبلت به نسبت قیمت آن واقعا فوق العاده است و اگر کسی نیاز به کارها یا شرکت خاصی نباشد این تبلت می تواند به عنوان بهترین انتخاب تلقی گردد مخصوصا اینکه به آخرین نسخه آندروید مجهز است که امکان دسترسی به هزاران برنامه برای آن وجود دارد.