پاسخ : عبارت SELECT ایجاد کردن ستونهای محاسباتی علاوه بر اینکه ستونها به طرز ساده اطلاعات را در جداول Underlying و نماها نشان می دهد، همچنین Query تان می تواند شامل ستونهایی باشد که محاسبه شده اند بر اساس داده های Underlying ، توابع SQL Server یا هر ترکیب دوتایی. ستون محاسباتی به وسیله مشخص کردن یک عبارت به عنوان ستون ایجاد می گردد. ما به عبارات Transact-SQL در Detail در درس ۲۱ “The Transact-SQL Language” می پردازیم. بنابراین در این تمرین ما فقط یک جفت از عبارات ساده که بر اساس اپراتور الحاق رشته Transact-SQL که دو رشته و تابع GETDATE را که داده ها و زمان سیستم جاری را باز می گرداند اضافه می کنیم.
پاسخ : عبارت SELECT ایجاد کردن یک ستون محاسباتی با استفاده از قاب Grid 1- قاب SQL را پنهان کرده و قابGrid را به وسیله کلیک کردن دکمه روی نوار ابزار Query Designer نشان می دهیم. ۲- در هر سل ستون خالی در قاب Grid کلیک کرده و Oil Name +’ – ‘+ Latin Name را تایپ می کنیم. راهنمایی: شما می توانید سل ها را در قاب Grid به وسیله درج کردن خطوط تقسیم بین سر ستونها عریض تر سازید. ۳- کلید Tab را فشار می دهیم. SQL Server ، ۱ Expr را به عنوان نام مستعار ستون پیشنهاد می دهد. ۴- نام مستعار را برای Extended Name تغییر می دهیم. ۵- دکمه Run را برای به کارگیری مجدد Query کلیک می کنیم. Query Designer ستون جدید را در قاب Results نشان می دهد.
پاسخ : عبارت SELECT ایجاد کردن یک ستون محاسباتی با استفاده از قاب SQL 1- قاب Grid را پنهان کرده و قاب SQL را به وسیله کلیک کردن دکمه ها روی نوار ابزار Query Designer نشان می دهیم. ۲- GETDATE را به عنوان [ Today’s Data ] برای لیست ستون از شروط Select اضافه می کنیم. راهنمایی: کاما را قبل از GETDATE فراموش نکنید. ۳- دکمه Run را در نوار ابزار Query Designer برای به کارگیری مجدد Query کلیک می کنیم. SQL Server تاریخ جاری در هر سطر را نشان می دهد.
پاسخ : عبارت SELECT استفاده کردن از شرط Top n زمانی که شما دستور Return Top را از منوی متن جدول انتخاب می کنید. SQL Server شرط Top n را در پایین پوششها برای ایجاد صفحه نمایش در Query Designer استفاده می کند. علاوه بر اینکه یک شماره مشخصی از سطرها را مشخص می کنید شما می توانید همچنین یک درصد از سطرها را به وسیله استفاده کردن از شرط Top n Percent نشان دهید. همان طوری که شما ممکن است انتظار داشته باشید درصدی از سطرهای مشخص شده را باز می گردانیم.
پاسخ : عبارت SELECT نشان دادن سطرهای Top s 1- Top 5 را قبل از اولین کلمه در Column-List از شروط Select در قاب SQL اضافه می کنیم. ۲- دکمه Run را در نوار ابزار Query Designer برای به کارگیری مجدد Query کلیک می کنیم. SQL Server فقط ۵ سطر اول را نشان می دهد.
پاسخ : عبارت SELECT نشان دادن Top 5 درصد از سطرها ۱- کلمه Percent را بعد از Top 5 در قاب SQL اضافه می کنیم. ۲- دکمه Run را در نوار ابزار Query Designer برای به کارگیری Query کلیک می کنیم. SQL Server فقط ۵ درصد اول از سطرها را در SQL Server نشان می دهد.