1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

سرقت خودرو در پوشش مامور نمایندگی خودرو (سارق را شناسایی کنید )

شروع موضوع توسط Zarirr ‏7/12/11 در انجمن اخبار خودرو

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

سارق را شناسایی کنید
    سرقت خودرو در پوشش مامور نمایندگی خودرو

تحقیقات ماموران پلیس برای یافتن سرنخی از محل اختفای سارقی که در پوشش مامور نمایندگی خودرو اقدام به سرقت خودرو می‌کردند ادامه دارد و براین اساس به دستور مقام‌قضایی تصویربدون پوشش متهم منتشر شد.

به نقل از ایسنا مأموران کلانتری 137 شهرآرا در 19مهرماه ازطریق مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اطلاع پیدا کردند که یک دستگاه خودرو شخصی از مقابل نمایندگی فروش خودرو، به سرقت رفته است.
    با حضور مأموران در محل سرقت خودرو، فردی با مراجعه به مأموران اظهارکرد: برای تحویل دادن خودرو به نمایندگی مراجعه کرده بودم که در آنجا فردی با معرفی خود به عنوان پرسنل نمایندگی خودرو، اقدام به تحویل گرفتن خودرو کرد اما به محض آن که سوار ماشین شد با سرعت بسیار زیادی از محل دور شد و در آن لحظه بود که متوجه سرقت خودرو شدم.
    با تشکیل پرونده مقدماتی و به دستور دادیار شعبه دوم دادسرای امور جنایی پرونده برای رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
    با مراجعه مالباخته به پایگاه دوم پلیس آگاهی، وی درباره نحوه سرقت خودرو به کارآگاهان گفت: زمانی‌ که برای سرویس خودرو به نمایندگی مراجعه کرده بودم، هنوز ساعت کار نمایندگی آغاز نشده بود، در همین لحظه مردی میانسال حدود 45 – 40 ساله که لباس‌های فرم ویژه نمایندگی خودرو برتن داشت و برگه‌های تحویل خودرو را به همراه داشت با نزدیک شدن به من مدعی شد که وی مسئول تحویل گرفتن خودرو است و با گرفتن مشخصات خودرو ، اقدام به پر کردن برگه‌های تحویل خودرو کرد و پس از تحویل دادن برگه از من خواست تا خودرو را به او تحویل دهم تا نسبت به انتقال خودرو به داخل نمایندگی اقدام کند و سوئیچ خودرو را به او تحویل دادم که ناگهان این فرد با سرعت زیادی شروع به حرکت کرد و من بلافاصله به برگه تحویل خودرو نگاه کرده و پس از کمی دقت، متوجه شدم که این برگه مجعول است.
    به گزارش ایسنا، مالباخته در ادامه به افسرپرونده گفت: زمانی که ساعت کار نمایندگی خودرو آغاز شد و من برای پیگیری موضوع به آن مراجعه کردم که متوجه شدم که این فرد ( سارق ) اقدام به سرقت خودرو کرده است.
    با توجه به شیوه و شگرد متهم در سرقت خودرو، کارآگاهان پایگاه دوم در ادامه تحقیقات و با بررسی پرونده‌های سرقت خودرو و بررسی شیوه و شگرد سرقت آنها اطلاع پیدا کردند که سرقت‌های مشابه دیگری به شیوه مشابه در مناطق مختلف تهران و بویژه در محدوده غرب تهران و غالبا در مقابل نمایندگی‌های شرکت‌های خودروسازی سطح شهر تهران و غالبا در ساعت‌های غیراداری، بویژه در ساعت‌های اولیه روز، به وقوع پیوسته است.
    با توجه به آن که پلیس مشخصات ارکان هویتی تمامی خودروهای مسروقه را در اختیار داشت، بلافاصله دستور توقیف خودروها در سیستم جامع پلیس ثبت و به کلیه مراکز انتظامی سطح کشور اعلام شد که پس از چند روز کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که اولین خودرو در محل تعویض پلاک خودرو کشف شده است.
    با مراجعه کارآگاهان و شناسایی فردی که نسبت به انتقال خودرو مسروقه برای تعویض پلاک اقدام کرده بود، بلافاصله تحقیقات از این فرد آغاز و مشخص شد که وی دارای نمایشگاه فروش خودرو بوده و سارق پس از سرقت خودرو، به عنوان مالک خودرو به نمایشگاه وی مراجعه و نسبت به فروش خودرو اقدام کرده است.
    در ادامه رسیدگی به این پرونده، کارآگاهان دیگر خودروهای مسروقه را کشف کردند و در بررسی‌های انجام مشخص شد که در تمامی موارد، سارق با استفاده از مدارک هویتی داخل خودرو که مالک اصلی خودرو آنها را در زمان تحویل دادن به نمایندگی خودرو به همراه داشته، اقدام به معرفی خود به عنوان مالک خودرو کرده و خریداران خودرو نیز با توجه به همراه بودن مدارک هویتی خودرو از قبیل برگ سبز بیمه‌نامه و کارت خودرو به هیچ عنوان به هویت این سارق مشکوک نشده و نسبت به خرید خودرو و پرداخت وجه نقد به سارق مبادرت می‌کردند.
    با توجه به شیوه و شگرد سارق در ارتکاب سرقت و فروش خودروهای مسروقه، کارآگاهان پایگاه دوم با بهره‌گیری از اطلاعات بدست آمده از مالباختگان و همچنین خریداران خودروهای مسروقه تصویر اولیه از سارق تحت تعقیب را به وسیله چهره‌نگاری بدست آورده که تمامی مالباختگان و خریداران خودروها که آنها نیز طرح شکایت کرده و به مالباختگان اضافه شده بودند، تصویر اولیه بدست آمده از چهره‌نگاری را به عنوان سارق و فروشنده خودروها مورد شناسایی قرار دادند.
    سرهنگ کارآگاه مهرداد یگانه، رییس پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ در ادامه اعلام این خبر با اشاره به خبر انتشار بدون پوشش تصویر چهره‌نگاری شده متهم تحت تعقیب، گفت: از کلیه شهروندانی که موفق به شناسایی متهم تحت تعقیب شده و اطلاعاتی از مخفی‌گاه یا محل‌های تردد متهم دارند درخواست می‌شود تا هرگونه اطلاعات خود درباره متهم تحت تعقیب را از طریق شماره تماس 63957776 در اختیار کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دهند.
    وی از کلیه مالباختگانی که موفق به شناسایی متهم شده یا بدین شیوه مورد سرقت یا کلاهبرداری قرار گرفته بودند خواست تا برای طرح شکایت به پایگاه دوم پلیس آگاهی واقع در خیابان آزادی ـ خیابان زنجان شمالی مراجعه کنند.