1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

سمندون رو یادتونه؟؟؟(یادش بخیــــر)

شروع موضوع توسط tarane ‏5/12/11 در انجمن سینما

  1. کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏11/10/11
    ارسال ها:
    267
    تشکر شده:
    135
    امتیاز دستاورد:
    0
    در خانه قدیمی عمه جان زیر زمینی اسرار آمیز وجوددارد .برادر زاده عمه جان از او می خواهد که زیر زمین را در اختیار او بگذارد .عمه معتقد است که زیر زمین پر از جادو وجمبل است.غافل از اینکه بچه دیوی به نام سمندون انجا زندگی می کند.
    سمندون بچه دیو ۲۰۰۰ ساله ای است که در زیر زمین خانه ای زندگی می کند و منتظر مامان دیو است تا بیاد و اونو ببره . باباشم توسط آدما دود شده و رفته هو ا… . و سمندون که از دنیای آدما چیزه زیادی نمی دونه. فقط اینکه همه ی آدما بد نیستن و بعضیاشون خوبن و شوکولات شیرینه و قند حتی از شوکولات هم شیرین تره !!![​IMG]

    سمندون…سمندون مهربان با آن قیافه های جالب که از خودش درمیاره و این که هر چند لحظه یکبار می گوید : (( درخدمتیم !)) وای چقدر دوست دارم سمندون را وقتی تلاش می کند برای درست بیان کردن کلمه ی ((عکس)) یا وقتی ناصر هاشمی بهش میگه : (( تو بچه ای !)) و اون با آن لبخند زیبا متذکر می شود که ۲۰۰۰ ساله است .[​IMG]

    [​IMG]

    سریال سمندون در سال ۱۳۷۴برای مخاطب کودک و نوجوان ساخته شد اما خیلی از بزرگتر ها را هم پای تلویزیون نشاند .نمی دانم چرا دیگر سریال هایی با این سبک و به این زیبایی را پخش نمی کنند .[​IMG]

    منوچهر (رشید) اصلانی متولد ۱۳۱۰ در تهران. فوت: ۲۹ مرداد ۱۳۸۱ در شهر سرعین به دلیل سکته ی مغزی.[​IMG]


    اصلانی در هفده سالگی به تئاتر دهقان رفت و اغلب در نمایش های کمدی بازی کرد و سپس فعالیتش را در تئاترهای دیگری از جمله فردوسی و جامعه ی باربد ادامه داد. او در زمینه ی اکروبات نیز فعال بود و گفته می شود هشت سال در چین، ژاپن و سنگاپور در این زمینه کار کرد. مدتی نیز به ورزش زیبایی اندام پرداخت و مطبوعات ورزشی آن روز به دلیل ویژگی های جسمانی اش به او لقب «آقا کوچولوی جهان» را دادند.

    نخستین فیلمش خواب های طلایی (معزالدین فکری. ۱۳۳۰) بود. او همچنین در فیلم های تبلیغاتی زیادی بازی کرد، اما فعالیتش در تلویزیون بسیار محدود بود و سریال سمندون باعث شد مدتی نامش بر سر زبان ها بیفتد.

    اصلانی در فیلم های سوته دلان، کمال الملک و دلشدگان (علی حاتمی)، ناصرالدین شاه آکتور سینما و هنرپیشه (محسن مخملباف) و هامون (داریوش مهرجویی) ظاهر شد و آخرین نقش سینمایی اش در عشق طاهر (محمدعلی نجفی، ۱۳۷۸) بود.