1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

یک قرص نان واقعی در فتوشاپ درست کنید!

شروع موضوع توسط minaaa ‏26/11/11 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : یک قرص نان واقعی در فتوشاپ درست کنید!

    [h=2][/h]
    قدم ۳۴:
    برای ایجاد یک بافت در بالای نان ، باید یک لایه ی جدید به نام “Bread Top” درست کنیم و آن را با رنگ سفید رنگ کنید . با رفتن به Filter > Render > Difference Clouds. رنگهای پشت زمینه و پیش زمینه را به سیاه و سفید تنظیم کنید .فلیتر مشابه را چندین بار تکرار کنید (Cmd/Ctrl + F) و از Levels استفاده کنید تا کانتراست و تضاد را تنظیم کنید .

    [​IMG]
    سپس ؛ ابعاد لایه را کوچک کنید تا فقط بالای نان را پوشش دهد . شفافیت را به ۲۵% برسانید تا بتوانید به خوبی کار را ببینید . از Edit > Transform > Warp استفاده کنید و شروع کنید به تاب دادن و گرداندن این لایه در بالای نان .
    [​IMG]
    قدم ۳۵:
    برای اتمام این افکت به Filter > Stylize > Emboss بروید . Blending Mode را بر روی Vivid Light بگذارید و آن را به یک لایه ی کوتاه شده نبدیل کنید . با استفاده از همین تکنیک تا آنجایی که ضروری می بینید به بالای نان بافتهای بیشتری اضافه کنید.
    [​IMG]

    قدم ۳۶:
    برای اینکه برای نان سایه درست کنید ، از تکنیک مشابهی که برای سایه های صفحه برش استفاده کردیم ، استفاده کنید . بهتر است یک گروه جدید به نام “Bread Shadows” ایجاد کنید .
    [​IMG]

    قدم ۳۷:
    برای اتمام سایه ها ، نیاز داریم که به پایین نان ظاهری لطیف تر ببخشیم تا از جلوه ی بهتری به برخوردار شود . برای این کار یک لایه ی جدید به نام “Casted Shadows” ایجاد می کنیم و آن را با لایه ی “Bread copy” برش می دهیم . حالا می توانیم سایه های مورد نظر را رنگ آمیزی کنیم .
    [​IMG]

    قدم ۳۸:
    تقریبا کار تمام شده است ! در آخرین قدم یک انعکاس از نان بر روی صفحه ی برش ایجاد می کنیم . برای این کار یک کپی از لایه ی ”Bread Copy” تهیه می کنیم ( دقت کنید لایه های برش خورده ی خود را un-clip نکنید ) این کپی را در میان گروه “Cutting Board” در بالای دسته قرار دهید .
    [​IMG]
    لایه ی نان را به صورت عمودی بچرخانید (Edit > Transform > Flip Vertical) و مانند زیر آن را در مکانی مناسب قرار دهید . به آن یک Motion Blur با حدود ۵۰ پیکسل و زاویه ۹۰ درجه بدهید . این لایه را در لایه ی برش قرار دهید و Blending Mode را به Overlay تنظیم کنید و شفافیت را هم بر روی ۲۴% بگذارید .
    همین ! کار تمام شد !
    [​IMG]
    امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید خیلی لطف می کنید اگر نظرات خود را در مورد این آموزش با ما در میان بگذارید

    [​IMG]
    ​

    ​

    ​





    ​
     
    یک شخص از این تشکر کرد.