1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

دودی که به چشم مردم رفت

شروع موضوع توسط Zarirr ‏22/11/11 در انجمن اخبار خودرو

  1. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏14/11/10
    ارسال ها:
    3,698
    تشکر شده:
    1,268
    امتیاز دستاورد:
    113
    [​IMG]
    ​

    از ابتدای شماره گذاری نشدن کامیون هوو و بعد از آن مشکلات پیش آمده برای فراز بسیاری از کارشناسان استفاده از تریلرهای غیراستاندارد و تغیرات خود سرانه رانندگان برای روی تریلرها مهمترین عامل تصادفات این 2 خودرو عنوان می کردند.

    با این وجود بالاخره و بعد گذشت زمان طولانی که دود آن بیشتر از همه به چشم تعداد زیادی از مردم رفت، معاون سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: خریداران فراز پس از شماره‌گذاری این کشنده تنها مجاز به استفاده از تریلر استاندارد خواهند بود.
    بهادر کاظمی با بیان این‌که پیش از این استفاده از تریلر‌های غیراستاندارد مشکلاتی را برای کشنده هوو ایجاد کرده بود، تصریح کرد‌: در حال حاضر فهرست شرکت‌های تولید‌کننده‌ تریلر استاندارد اعلام شده و رانندگان فراز تنها باید از این تریلر‌های استاندارد برای کشنده خود استفاده کنند.
    این سخنان نشان می‌دهد پافشاری ایران خودرو دیزل در رابطه با اثر تریلرهای غیراستاندارد در تصادفات سرانجام مورد توجه قرار گرفته و همین پیروزی بزرگی برای این خودروساز است اما سوالی که بوجود آمده این است که چرا فقط خریداران فراز باید به این الزام پایبند باشند و همچنین روش اجرای الزام فوق چیست؟
    به نوشته رانه نیوز، هم اینک در بازار، تریلرها قیمتی از 5 تا 32 میلیون تومان دارند و علی‌رغم استانداردهای اجباری، سخت‌گیری در مورد تریلر دیده نمی‌شود و بسیاری از تریلرها هویت نداشته و همین باعث شده در تصادفات نتوان نقشی برای تریلر در نظر گرفت.
    پیش‌تر ایران خودرو دیزل مدعی شده بود خریداران هوو با توجه به اینکه با پیش‌پرداخت‌هایی بسیار اندک کشنده خریده‌اند از تریلرهای غیراستاندارد و ارزان استفاده کرده‌اند.
    موضوعی که در تحقیقات نیز ثابت شد اما باید توجه داشت موضوع تریلرهای غیراستاندارد فقط مربوط به هوو نبوده و در سایر کشنده‌ها مخصوصا کشنده‌های چینی که ارزان‌تر هستند وجود دارد.