پاسخ : 3mane shab@ تولدت مبارک مهرناز جان مهرناز جون تولدت مبارك ايشالله ساليان سال روزهاي خوشي داشته باشي :love0038::love0041:
پاسخ : 3mane shab@ تولدت مبارک مهرناز جان اتنا جون /دادا افشين /طاووس خانوم / اجي پري /فرانک گلي /دادا اميد/اميرعزيز/ ادمين جان / آقا محمد/ ميتراي مهربونم ممنونم از همتون :ghalb:دوستون دارم
پاسخ : 3mane shab@ تولدت مبارک مهرناز جان خوشگل خانومی تولدت مبارک ا:love0041:یشالله 120 سال موفق باشی گلم :ghalb:
پاسخ : 3mane shab@ تولدت مبارک مهرناز جان کاشکی که 100 ساله شی نه 120 ساله شی نه 120 سال کمه همیشه زنده باشی ابجی گلم:ghalb:
پاسخ : 3mane shab@ تولدت مبارک مهرناز جان اسمان شب تولدت مبارک /../.یه تبریک ویژه هم برای اذری بودنت :happy0044:امیدوارم همیشه شادو پر انرژی باشی :love0041:
پاسخ : 3mane shab@ تولدت مبارک مهرناز جان :gol2::gol2:تولد تولد تولد:gol2::gol2: :shad2::shad2::shad2:تولدت مبارک مهــــــرنازجون :shad2::shad2::shad2: اینم از نوازنده خودم دعوتش کردما،پولش رو بعدا ازت میگیرم بیا شمع ها رو فوت کن تا صد سال زنده باشی حالا همه بچه ها با هم میریم که داشته باشیم.....بـــــــــــووووق
پاسخ : 3mane shab@ تولدت مبارک مهرناز جان مهـرناز عزیز تولدتون مبــارک زیباترین شادی ها رو براتون آرزو می کنم :gol2::gol2::gol2:
پاسخ : 3mane shab@ تولدت مبارک مهرناز جان شبنم و کيانا جان مرسي عزيزانم!ايشالا جشن تولد120سالگيم دعوت ميکنم بياين برقصين!:tongue0013: بايتي مرسي دادا منم ماه آذر رو به تو گلپسر آذري تبريک ميگم:smilingsmiley: ني ني ميني جون مرسي دستت درد نکنه!کادو هاي تولدمو50-50 تقسيم ميکنم باهات ، ههههه:love0038: علي جان ممنونم:gol2:بيا عکس يادگاري بندازيم:baghal: اسانا جون مرسي منم برات ارزوي اونچه به صلاحت هست رو ميکنم :mach: حسين جان مرسي تولد توام مبارک!(تشکر به سبک غضنفر!)