1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آشنايي با محيط برنامه نويسي Visual Stadio 2005

شروع موضوع توسط minaaa ‏21/11/11 در انجمن برنامه نویسی

1. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113
    در صورتي که تازه اين نرم افزار رو نصب کرديد و براي اولين بار آن را اجرامي کنيد، در پنجره نخستين شما بايد زبان برنامه نويسي پيفرض رو انتخابکنيد. چون قراره که اينجا با #C کار کنيم، پس #C رو انتخاب کنيد.

بعد از اجراي برنامه و براي شروع از منوي فايل گزينه New Project رو کليک کنيد.

پنجره New Project باز مي شه و شما بايد نوع اين پروژه رو انتخاب کنيد.

از شاخه هاي درختي سمت چپ فرم (Project types) گزينه Smart Device و سپس Windows Mobile 5.0 Pocket PC رو انتخاب کنيد.
    در صورتي که SDK 5 رو نصب کرده باشيد اين گزينه اضافه خواهد شد. در صورتيهم که SDK 6 رو نصب کنيد، گزينه Windows Mobile 6.0 Pocket PC رو خواهيدديد.
    در صورتي که از هيچ کدام از اين SDK ها استفاده نمي کنيد، گزينه Pocket Pc 2003 رو انتخاب کنيد.

حالا در سمت راست پنجره (Templates) بايد قالب پروژه جديد رو انتخاب کنيد.من يه توضيح مختصر در مورد اين گزينه ها براي شما دوستان شرح مي دم.
    Device Application - پروژه اي با خروجی فايل exe که امکان اجرا شدن بر روي پاکت پيسي ها رو فراهم مي کنه.
    Control Library - پروژه اي با خروجي فايل dll که اين امکان رو به شماخواهد داد تا اشياء (Control) را به صورت مجزا ايجاد کنيد و در پروژه هايمختلف از آن ها استفاده کنيد.
    Empty Project - يک پروژه ي خالي که به صورت دلخواه قابل تغيير است.
    Class Library - پروژه با خروجي فايل dll که امکان ايجاد نمودن Class هايمختلف و همچنين Custom Control ها رو براي شما فراهم مي کنه.
    Console Application - پروژه اي با خروجی exe که البته در محيط Command Mode اجرا خواهد شد.

توضيح: در تصوير شماره 1 تمامي اين گزينه هاي تکرار شده و در انتهاي آنها(1.0) آمده است. به اين خاطر است که من SDK 5 رو نصب کردم و تمامي گزينههاي مربوطه از NET compact Framework 2.0. استفاده خواهد کرد. در صورتي کهبخواييد با همان نسخه 1.0 کار کنيد، ديگر گزينه هاي رو انتخاب کنيد.

براي شروع Device Application رو انتخاب کنيد. تا به موقع تک به تک موارد رو با هم جلو بريم.

در قسمت پايين فرم، شما بايد نام اين پروژه رو انتخاب کنيد. در قسمت نامHello World رو وارد کنید. جهت ذخيره پروژه مسير رو هم مشخص کنيد. آخرينگزينه Solution Name هست که به صورت خودکار پس از تغيير نام پروژه بهHello World تغيير کرده است. فعلا باهاش کار نداشته باشيد تا توضيح کاملبدم که چيه.

بعد دکمه OK رو کليک کنيد. تبریک، شما يک پروژه ايجاد کردين.

2. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : آشنايي با محيط برنامه نويسي Visual Stadio 2005

در منوي View مي تونيد اين پنل ها رو به محيطکار خود اضافه کنيد. همانطور که مي بينيد من روي تصوير شماره گذاري کردمکه راحتتر بتونم توضيح بدم.

شماره 1- يک نوار ابزار هست که دکمه هاي زيادي رو شامل مي شه، کارهايزيادي هم با اين ها خواهيم داشت که به طور کامل در آينده توضيح مي دم.
    شماره 2- پنل مربوط به اشياء يا کامپوننت هايي که قراره بيشترين نقش روبراي ما داشته باشن. مثل برچسب ها، دکمه ها، کادر هاي ورودي و ... .
    شماره 3- این پنل خواص یا Properties هر کامپوننت يا فرم رو نشون مي ده. مثل طول، عرض، نام، رنگ و ... .
    شماره 4- حالت نمايش طراحي واسط کاربر هستش که شما بايد فرم هاي خودتون رو تو اين محيط آماده کنيد.
    شماره 5- پنل مربوط به سلوشن و پروژه هاي هر سلوشن رو نشون مي ده. همچنيناز اين طريق مي تونيد به جزئي ترين قسمت پروژه خودتون هم دسترسی پیدا کنيد.
    شماره 6- پنل مربوط به کامپوننت هاي نان ويژوال. معني دقيقي در فارسي براشندارم. سعي مي کنم يه توضيح بدم. کامپوننت ها دو نوع هستند. يک کامپوننتهايي است که کاربر در فرم خواهد ديد و دو کامپوننت هايي هستند که شما ازآنها استفاده مي کنيد، اما کاربر آنها رو نخواهد ديد. مثلا يک دکمه از نوعاول و يک درگاهCom از نوع دوم.