وقتی دیر رسیدم و با دیگری دیدمت فهمیدم که گاهی هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدن است... * * * * * * نا امیدی همان امید است که بوی “نا” میگیرد از بس که میماند ته دل… * * * * * * * * نگران نباش نفرینت نمیکنم! همینکه دیگر جایت در دعاهایم خالیست برایت کافیست!! * * * * * * بدون تو دنیا خالیست مگر تو چند نفر بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ * * * * * * همانند پلی بودم برای عبورت به فکر تخریب من نباش رسیدی دست تکان بده من خود فرو میریزم * * * * * * سیاهی زیر چشم هایم را دوست دارم جای پای رفتن توست… * * * * * * * قرارمون این نبود قرار بود برای برقراری هم بکوشیم نه بیقراری… * * * * * * * * نویسنده ها “سیگار” میکشند شاعرها”هجران” نقاش ها “تابلو” زندانی ها “تنهایی” دزدها “سرک” مریض ها “درد” بچه ها “قد” و من برای کشیدن “نفس های تورا” انتخاب میکنم * * * * * * اگر با گرگ ها زندگی میکنی زوزه کشیدن را بیاموز من در روزگاری زندگی میکنم که تنها خدایش از پشت خنجر نمیزند!!! * * * * * اگر امشب از حوالی دلم گذشتی آهسته رد شو غم را با هزار بدبختی خوابانده ام… * * * * * افسردگی گرفتید؟؟؟؟ ببخشید اما گاهی لازمه واسه غصه هامون قصه بسازیم, تا به دلمون بشینن…