1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

خودروهای کیفیت پایین یا متوسط چینی اجازه ورود ندارند

شروع موضوع توسط Zarirr ‏20/11/11 در انجمن اخبار خودرو

  1. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏14/11/10
    ارسال ها:
    3,698
    تشکر شده:
    1,268
    امتیاز دستاورد:
    113
    [​IMG]

    دبیر انجمن خودروسازان:
    خودروهای کیفیت پایین یا متوسط چینی اجازه ورود ندارند

    با توجه به اجباری بودن استانداردهای 55 گانه اتحادیه اروپا در ایران، ورود خودروهای چینی به کشور به هیچ‌وجه نگران کننده نیست.

    به نقل از ایسنا احمد نعمت‌بخش - دبیر انجمن خودروسازان، با بیان مطلب بالا افزود: در چند سال اخیر خودروسازان کره‌ای، ژاپنی و اروپایی با توجه به موضوع تحریم آمادگی کمتری برای همکاری با خودروسازان داخلی داشته‌اند.
    وی با بیان این‌که با توجه به اجباری بودن استانداردهای 55 گانه اروپایی، نگرانی در خصوص ورود خودروهای چینی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: در چین خودروها در سه سطح کیفی پایین، متوسط و بالا تولید می‌شوند و مطمئنا با توجه به استانداردهای 55 گانه خودرویی خودروهای با کیفیت پایین و متوسط امکان ورود به کشور را نخواهند داشت.
    وی ادامه داد: از آن گذشته خودروسازان چینی به اروپا و آمریکا نیز صادرات دارند و حتی بخش اعظم قطعات چینی به آمریکا صادر می‌شود.
    نعمت‌بخش با بیان این‌که خودروسازان چینی با حفظ فن‌آوری روز صنعت خودرو هزینه تمام شده تولید محصولات را کاهش داده‌اند، تصریح کرد: به هر حال در دنیای امروز محصولاتی قادر به کسب بازارهای داخلی و خارجی خواهند بود که در عین حفظ کیفیت، با قیمت پایین‌تری نیز عرضه شوند.