1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

کارت عروسي

شروع موضوع توسط para3to ‏19/11/11 در انجمن متفرقه مذهبی

1. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170
    [FONT=&quot]برادر کوچکش مجروح شد. در رشت بستري اش کردند.[/FONT] [FONT=&quot]موقع ملاقات با آن همه درد گفت: «احمد! برات يه دختر پيدا کردم.» رفتند خانه شان حرف زدند.[/FONT] [FONT=&quot]قرار گذاشتند جمعه ي بعد آنها بيايند اصفهان، خطبه ي عقد را بخوانند. همه منتظر بودند. احمد گفت: «نمي آيند. يعني من گفتم نيايند.»[/FONT] [FONT=&quot]تعجب کرديم؛ پرسيديم: چرا؟[/FONT] [FONT=&quot]گفت: «آخر تماس گرفتند شرط عقد گذاشتند؛ نرفتن من به جبهه.»[/FONT]
    [FONT=&quot][​IMG] [/FONT]
    ​
    [FONT=&quot] [/FONT] [FONT=&quot]«بسم رب الشهداء و الصالحين[/FONT] [FONT=&quot]وصيت نامه و يا بهتر بگويم؛ کارت عروسي.[/FONT] [FONT=&quot]عزيزان! در خانه ي خيلي ها براي پيدا کردن همسر آينده تان رفته ايد، اما خود آن خانه را پيدا کردم. ابدي، نوراني، داراي صاحبي بخشنده و مهربان. مهريه اش البته پرارزش است. اما در برابر او ارزشي ندارد. عروس من شهادت است.»[/FONT] [FONT=&quot]شهيد که شد، متن وصيت نامه اش را براي همه فرستادند تا همه در مراسم عروسي شرکت کنند.[/FONT] [FONT=&quot]مراسم باشکوهي بود.[/FONT]

یک شخص از این تشکر کرد.