۱- یک فایل جدید با اندازه ۹۵۰ * ۷۱۳ باز کنید . ۲- یک لایه جدید بسازید و با رنگ سیاه پر کنید . (برای ساخت لایه جدید از کلیدهای ترکیبی Ctrl + Shift + N استفاده کنید .) ۳- یک متن دلخواه با رنگ سفید در صفحه بنویسید . (IRANHEX) 4- روی لایه متن راست کلیک کرده و گزینه Rasterize type را انتخاب کنید . ۵- Filter > Stylize > Wind را انتخاب کنید و کزینه From The Right را انتخاب کنید . ( متن شما باید مانند تصویر زیر شده باشد ) ۶- Filter > Stylize > Wind را انتخاب کنید و کزینه From The Left را انتخاب کنید . ( متن شما باید مانند تصویر زیر شده باشد ) ۷- Image > Rotate Canvas > 90 CW را انتخاب کنید . ۸- گزینه های ۵ و ۶ را دوباره انجام دهید . ( متن شما باید مانند تصویر زیر شده باشد ) ۹- Image > Rotate Canvas > 90 CW را انتخاب کنید تا تصویر برگردد . ۱۰- Image > Mode > Grayscale را انتخاب کرده و دکمه Don’t Flatten را بزنید . ۱۱- سپس Image > Mode > Indexed Color را انتخاب کنید . ۱۲- Image > Mode > Color Table را انتخاب کرده و در قسمت Table گزینه Black Body را فعال کنید . ۱۳- Image > Mode > RGB را انتخاب کنید . ( متن شما باید مانند تصویر زیر شده باشد ) ۱۴- متن را یک بار دیگر با رنگ سیاه بنویسید و روی متن آتشین قرار دهید تا راحت تر خوانده شود . * با اعمال افکت های دیگر می توانید تصویر خود را زیباتر کنید . مانند تصویر نمونه اول آموزش .