1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش ساخت رعد و برق

شروع موضوع توسط minaaa ‏13/11/11 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    [​IMG]
    ​
    .

    ۱- ابتدا یک صفحه جدید با مشخصات زیر ایجاد کنید (Ctrl + N ) :
    Width:400pixels Height:450pixelsResolution: 72 pixels/inchMode: RGB color Contents:White​
    2- سپس ابزار Gradient را انتخاب کنید [​IMG] و از چب به راست روی صفحه بکشید . ( دقت کنید که رنگهای پس زمینه و پیش زمینه در حالت پیش فرض باشند برای این کار کلید D را قبل از کشیدن Gradient بزنید .) هنگام کشیدن Gradient کلید Shift را پایین نگه دارید .
    [​IMG]
    ​
    ۳- به Filter > Render > Difference Clouds بروید و انتخاب کنید . (در صورتی که به شکل دلخواه نرسیدید Ctrl + Z را بزنید ودوباره انجام دهید)
    [​IMG]
    ​
    ۴- Image > Adjustments > Invert را انتخاب کنید .
    [​IMG]
    ​
    ۵- به Image > Adjustments > Levels بروید و تنظیمات بخش Input Levels را به صورت زیر را تغییر دهید .
    [​IMG]
    ​
    ۶- به Image > Adjustments > Color Balance… بروید و تنظیمات زیر را یا به دلخواه یا به صورت زیر تغییر دهید .
    [​IMG]
    ​
    ۷- از لایه تصویر یک کپی بگیرید (Ctrl + D) و Mode آن را در حالت Overlay و میزان Opacity را برابر ۴۰% قرار دهید .
    [​IMG]
    ​
    ۸- کار تمام است . شما با کمی تغییرات و اضافه کردن افکت های بیشتر می تواند به کار زیبایی بیشتری ببخشید . امیدوارم از این آموزش نهایت استفاده را برده باشید . با تشکر محمد رضا محمودی مدیریت سایت ایران هکس بزرگترین مرجع گرافیک و اسکریپت در ایران …
    با تشکر از دوست عزیزم پیمان به خاطر ارسال آموزش