پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ واقعا که منم متاسف شدم الکس سیـــــــــگار!!:thumbsdownsmileyani
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ چيكار دارين بابا بد بختو؟؟ آدم يه عادت هايي داره..با يه چيزاي به خصوصي آروم ميشه..همه ي آدما كه شبيه هم نيستن...مثلا من اعتراف مي كنم با ديكسو و پارتي و چيزايي كه اينجا نبايد گفت آروم ميشم. الكسم با سيگار... ولي خدايي الكس به جاي سيگار اگر گيتار بزني خيلي آرومترت مي كنه...
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ من وقتی دلم میگیره خیلی گوشه گیر میشم.اصلا دوس ندارم با کسی حرف بزنم فقط میخوام تنها باشم و گریه کنم:sad:.البته وقتی با خدا حرف میزنم یا وقتی نماز میخونم آروم میشم
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ من معمولا وقتی دلم میگیره اهنگ گوش میدم یا میرم پیش خانواده میشینم تا کمی گرفتگی دلمان کم شود.
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ من اول گریه میکنم . اگه خیلی خیلی ناراحت باشم یه جایی را تنها پیدا میکنم که کسی منو نبینه. بعد یه مهری جانمازی یه چیزی سرمو میذارم رو مهر و با خدا در موردش حرف میزنم . گاهی موقع ها هم به خدا نامه مینویسم. !!! شاید بخندین ولی خیلی خیلی معجزه میکنه.:ashamed0001: میدونید چیه من همیشه ازین که ناراحتی هامو پیش خدا میبرم ناراحتم چرا موقعهایی که حالم خوبه این کارو نمیکنم. شاید خیلی ها هم این مشکلو داشته باشن.:ashamed0001:
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ منم به اهنگ غمناک گوش میدم و به ایندم فکر میکنم. گاهی اوقات هم یه گوشه تنها میشینم.
میروم توی اتاق یک کتاب که بارها خواندهامش را میگذارم جلویم که فقط ببینمش و چهار زانو مینشینم و بهش نگاه میکنم. اصلا وقتی دلم گرفته دوس ندارم هیچ جایی بروم. فقط دوست دارم چهار زانو توی تاریکی بنشینم.
بستگی داره اگه خیلی دلم بگیره یه آهنگ غمگین (معمولا سبک اعتراضی) گوش میدم و میزنم به سیم آخر اگه دل گیره معمولی باشه یه سر میزنم به نت یا میزنم بیرون